100BUC 8V - 12V 0402 0603 0805 1206 Pre-lipite micro litz SMD LED-uri led-uri cu fir duce 20cm

145.06lei

181.32lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

0402 0603 0805 1206 Pre-lipite micro litz SMD LED-uri led-uri cu fir duce

Dimensiunea și LED model ce ați alege

cantitatea selectați

Cu fir smd led-uri de lucru în 8-12V DC ( Built-in rezistențe ) lungime cablu: 20cm

smd led muncă în 3V DC (nu rezistențe)

Firul rosu pentru pozitiv +

Fir negru pentru negativ -

pachetul de iluminat 0402 condus 0603 CONDUS 1206 CONDUS 0805 LED

Plata

Acceptam plata PayPal numai.

eCheck & alte în curs de plăți prin intermediul Paypal va avea loc până când va fi șters, ca pe eBay termeni.Vă rugăm să plătească pentru elementul dvs. în termen de 7 zile de la sfârșitul perioadei de licitație.

Non-plată câștigătorii vor fi raportate la eBay pentru suspensie.Nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Dacă țara dumneavoastră este foarte mare tarifare , te rog spune-mi valoarea declarată înainte de plată.

Detaliile de livrare Toate elementele vor fi livrate includ urmărire numer de cumpărător pe Ebay adresa , vă rugăm să confirmați înainte de a cumpăra.Am expediat în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea de plată.Transportul de notificare va fi trimis prin E-bay sistem.Transport gratuit item(s) va fi trimis prin China post sau Hongkong post.De obicei, durează de 9-25 de zile,în cazuri rare, poate fi de 4 săptămâni sau mai mult.Dacă ai nevoie de acest item(s) foarte urgent.Vă rugăm să contactați cu noi pentru a Exprima de transport maritim de servicii( cum ar fi DHL,EMS,FEDEX...) înainte de a cumpăra acest element(e), rapid de transport maritim la nevoie, de obicei 3-8days.

Termeni de vânzări Toate produsele au o garanție de un An.Cumparatorul este responsabil pentru se întoarce de transport maritim costurile sub ant circumstanțe.

-Facem quility verificați înainte de a trimite toate elementele.Despre noi

Am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră pozitiv pentru noi și va face același lucru pentru tine.Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să contactați-ne cu"eBay Mesaje" pentru a rezolva orice probleme înainte de a părăsi feedback-ul.Vom răspunde și de a oferi asistență imediat.Neplătite de cumpărători, vom raporta la Ebay.Dacă aveți nevoie de asistență, pls contactati-ne la o dată după licitație/achiziție.

Contactați-ne Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să trimiteți un e-mail pentru a ne pune întrebări pentru elemente și specificați id-ul ebay.Vom înlocui pentru tine.

- Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară de "eBay Mesaje", vă vom răspunde cât mai curând posibil.

- Scopul nostru este de a oferi clienților noștri cu satisfacție de 100%.

Etichete: led pcb placa, 3030 led-uri smd, 3030 smd led, Led smd 0805, 6 micro lipit, led smd sârmă, placa led, micro mașină de lipit, led smd 0805 lozie, led smd 1206 gheață

Numărul De Model Pre-lipit SMD LED
Tensiune 12V
Certificare CCC
Origine NC(de Origine)
MPN Nu Se Aplică
Tip De Element Mingea
Tip kit

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea