De mare viteză Izolate USB la Serial RS485 Linie Industrială Clasa 485 Convertor cu TELEVIZOARE Protecție RS485 pentru USB

31.38lei

33.03lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor de Tip 1: de Mare viteză, izolat USB pentru RS485

Tip 2: Mini USB pentru RS485

Acest produs este proiectat în conformitate cu standardele industriale, cu TELEVIZOARE anti-static val de impact, original, autentic chip, și susține o comunicare rata de 50bps ~ 2Mbps.Folosind industrial, chips-uri, built-in de 0-întârziere automat direcția de curgere tehnologia de conversie, pentru a se asigura de date de mare viteză de comunicare, oferă o conexiune fiabilă pentru comunicare, automat rata de transfer de identificare tehnologie, inginerie carcasa de plastic, rezistenta la presiune și rezistență picătură, ceea ce duce la borna de masă.

Memento cald: Pentru confortul dumneavoastră, clientul recomandă de a cumpara mai mult de două la un moment dat atunci când achiziționează pentru prima dată, astfel încât atunci când apare o problemă, a găsi și de a determina cauza problemei.

Instrucțiuni de utilizare pașii de mai jos:

1. Descărcați și să instalați driver-ul

LINUX driver adresa de descărcare: http://www.wch.cn/downloads.php?name=pro&proid=177

WINDOWS driver adresa de descărcare: http://www.wch.cn/download/CH341SER_EXE.html

2. USB pentru RS485 module terminale de ieșire(D+), B(D-) sunt conectate la dispozitive(D+), B(D-).GND este conectat la aparat pământ, și GND nu poate fi conectat.

3. Introduceți USB pentru RS485 modul în computer, verificați mapate de serie numărul portului în "Device Manager" din sistem, și apoi selectați portul serial corespunzător numărului din aplicație, deschideți portul serial pentru a trimite și primi date.

Instrucțiuni de cablare:

GND comun pin-ul este condus în mod profesional, și la sol pot fi partajate pe site-ul.

utilizate pe scară largă în:

Control centralizat de aparate de uz casnic;

Sistem de control acces; o carte;

Diverse automatizari industriale; instrumentație;

Parcare; taxa de autobuz;

Cantina sistem de vânzări; participarea personalului mașină;

Stație de taxare autostrada; BANCOMAT;

Suport Perfect pentru xp, win7, win8 win10, Mac OS-X/OS 9, Linux sistem.

Etichete: usb, rs485 izolat 4 port, hifi usb izolator, arduino rs485 scut, rs485 usb izola, izolator usb, ikw25t120, usb rs422 485 izola, usb rs422 am, 485 la usb, rs485-usb

Tip De Element Mingea

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea