Scaun bicicleta Geantă de Șa Biciclete Coada saci de Mare Capacitate impermeabil Biciclete de Reparații Sac de Depozitare pentru Ciclism Biciclete Accesorii

25.02lei

43.94lei

-43 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Scaun bicicleta Geantă de Șa Biciclete Coada saci de Mare Capacitate impermeabil Biciclete de Reparații Sac de Depozitare pentru Ciclism Biciclete Accesorii

Puncte: 1、Robust, Durabil Material: Anti-rupere de PU si EVA material face ca această geantă de șa, durabil și rezistent la uzură.Nu este ușor să se deformeze, asigurându-se că telefonul dvs. și alte ciclism accesorii sunt protejate.

2、Design rezistent la apa: Carbon textura material PU rezistent la apă și la dublu dens fermoar biciclete seat pack permite să vă bucurați de ciclism în ploaie și să păstreze elementele nu se udă în același timp.

3、Mare Capacitate: Această geantă de șa este în măsură să dețină alte ciclism accesorii,cum ar fi kituri de reparare și de biciclete instrumente, de portofel, de protecție solară, chei, snacks-uri, etc. Sigilate cu fermoar va asigura că aparține sunt deținute împreună și protejate.

4、Ușor de Instalare: Robust pernei scaunului catarama design suport; puteți elimina scaunul de la bicicleta saci odată ce apăsați fixare cu o singura mana.

5、Caracteristici de Siguranță: Sigilate cu fermoar va organiza și de a proteja elementele importante.

Caracteristici:

Fabricate din EVA coajă tare, PU material și vin cu fermoar impermeabil, geanta este șoc-absorbant, impermeabil și ușor de curățat.

0,8 L mare spațiu de proiectare; geanta poate pune telefon, mini-pompa, cheile, bare de energie și anvelope patch-uri etc.

Spațiu interior rezonabil de proiectare; o plasă pungă și un elastic de fixare curea pentru a separa cutia de viteze.

Benzi reflectorizante este vizibil în întuneric curele pentru a vă menține în siguranță.

Convenabil stop buclă pentru agățat de coada de lumină pe bicicleta.

Configurat pernei scaunului catarama; ușor pentru a elimina punga după ce instalați perna scaunului catarama pe bicicleta.

Caietul de sarcini:

Material: EVA,PU

Capacitate: 0.8 L

Dimensiune: aproximativ 195*90*80mm/7.7*3.5*3.1 în

Greutate pachet: aprox. 175g/6.2 oz

Lista De Ambalare:

1* Biciclete Șa Sac

Etichete: sac de biciclete furculita, sac de biciclete, din piele geanta motocicleta, elan coada sac, bicicleta poster mare, accesorii pentru biciclete general, kit de reparare, geanta pe bicicleta, motociclete geantă de șa, drumul bikepacking

Capacitate
Greutate Pachet
Numărul De Model Scaun Bicicleta Geantă De Șa
Caracteristică 3 Ciclism saci
Caracteristică Scaun Bicicleta Geantă De Șa
Certificare cdccc
Origine NC(de Origine)
Dimensiuni
Caracteristică 2 Biciclete Coada saci
Funcția Impermeabil
Material

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea