Saci de biciclete 600D oxford pânză Impermeabilă Drum de Munte Biciclete suportul de Biciclete Bancheta din Spate Coada Transport Portbagaj Dublu Biciclete Coș Saci

55.08lei

78.66lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Saci de biciclete 600D oxford pânză Impermeabilă Drum de Munte Biciclete suportul de Biciclete Bancheta din Spate Coada Transport Portbagaj Dublu Biciclete Coș Saci

Caracteristici:

1. Ușor de instalat.

2. Poate fi îndepărtată în orice moment, pentru transport ușor.

3. Există benzi reflectorizante pe partea din spate pentru a crește de conducere de noapte.

4. Multi-sac de design, mai multe plug-in.

5. Designul exterior are un sac de plasă pentru acces ușor.

6. Interiorul este realizat din imitație de piele din PVC, care este durabil.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni:Ca imagine

Culoare:Albastru+Negru

Greutate:600g

Cantitate:1 buc

Material exterior:600D oxford pânză

Pachetul include:

1*sac biciclete

· Toate articolele vor fi expediate în termen de 4-5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.

· SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

· Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Scopul nostru este satisfactia clientului!

· Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.

Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.

În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

· Înainte de a placeing comanda dumneavoastră, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.

· Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

· Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

· Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile

· Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.

Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.

· Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.

· Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

· Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.

Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: copilul striller iarna, costum copil dres dresy, copil cărucior alon 2, copil cărucior sac gb, copil fraier silicon, baby suport telefon auto, stele copil glugă prosop, copilul de stocare tinuta, copilul piatră de par clip

culoare albastru+negru
Funcția Impermeabil
Material Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea