1BUC Reutilizabile Convenabil de Căldură Rece Înghețe Ambalaj Cald Cald Rece Pachete de Gheață Sac Sac Rece

12.18lei

17.63lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Aceste pachete de gheata reutilizabile pot fi utilizate ca agent de răcire pachete de frig sau căldură liniștitoare tampoane.

Terapie rece sau crioterapia este o metoda foarte eficienta pentru tratarea acută, leziuni sportive, activitatea leziuni a țesuturilor moi.Chirurgi din material Plastic, de asemenea, recomanda utilizarea postoperatorie.următorul post operator chirurgie.

Gel nostru pachete de gheata poate fi, de asemenea, folosit pentru a aplica tratamentul termic sau termoterapie pentru ameliorarea durerii.

Încălzit gel pachete de gheata pot fi, de asemenea, benefic pentru cei cu artrita si muschii rigid precum și pentru leziunile țesuturilor profunde.

Aplicarea corectă de pachete de gheata pentru leziuni pot ajuta procesul de vindecare în câteva moduri.

Rece pachete de gheata va contracta vasele de sange, ceea ce reduce umflarea și fluxul de sânge în jurul leziunii.

Pachete de gheata va ajuta pentru a amorti durerea și pentru a preveni spasmele musculare.

Prin scăderea temperaturii din zona afectata de procese celulare sunt reduse, care poate ajuta pentru a minimiza deteriorarea tesuturilor moi

Caietul de sarcini:

Dimensiunea este de aproximativ(L*W): 10*10 cm(3.93*3.93")

Material: nylon + Gel

Culoare: albastru inchis

Pachetul inclus:1 x Pachet de Rece Cald

Notă

1. Acest pansament geanta este adecvat numai pentru uz extern.Dacă pachetul este deteriorat accidental, interior lichid poate fi frecat în ochi sau piele.Spălați-l cu apă.

2.în scopul de a preveni temperatura prea ridicată sau prea scăzută, cel mai bine este să folosiți un prosop sau o cârpă de bumbac să-l încheie.Dacă ea se simte inconfortabil după aplicare, ar trebui să fie pus jos pentru un timp și apoi aplicate.Dacă utilizatorul este sistemul circulator este defect, vă rugăm să consultați mai întâi medicul.

3. Nu puneți punga într-un cuptor cu microunde care nu a fost umplut cu apă pentru a ridica temperatura.

Etichete: pachet de gheata pentru un prejudiciu, mor, instant fierbinte pachet rece, gel pachet de gheata, rece gel, colpac comprese reci, cambodgia, hot pack, rece cald pachet, rece gel pack

Efect Alte
Origine NC(de Origine)
Material Alte
Numărul De Model Cald Rece Pack

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea