TiaoBug Femei Elegante Bretele De Vara Scurta Șifon Doamnelor Rochie De Seara Formale Domnisoara De Onoare La Nunta Petrecere Bal Rochie Mini

60.66lei

96.25lei

-36 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Setul Include: 1 buc Rochie

Stare: Nou cu eticheta

Material: Poliester, Sifon

Rochie De Lungime: Deasupra Genunchiului

Caracteristici: Femei Doamnelor Sifon Rochie De Domnisoara De Onoare.Bretele late criss-cross la decolteu.Ascunse închidere cu fermoar spate cu incuietoare pentru dressing ușor. 2 straturi rochie, top șifon strat cu 1 satin căptușeală.Perfect pentru petrecere, nunta, bal, cocktail sau alte ocazii speciale.

Dimensiune : 4-16/Tag #4-16 (vă RUGĂM să verificați de măsurare efectivă a alege marimea potrivita)

Marimi:sugerat de vârstă și înălțime este doar pentru referință.Dacă măsurarea este plutind între două dimensiuni, recomanda alegerea de dimensiuni mai mari. (Măsurătorile prezentate în graficul de dimensiunea se referă la măsurători de elemente, nu corpul)

Sfaturi: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Etichete: rochie de femeie, rochie vintag, rochie de vara femei, haljine, rochie lungă, rochie de vara, rochie de femei, rochie de petrecere, rochie scurtă, rochie eleg

Sezon Vara
Silueta Cutat
Numărul De Model Femei elegante Rochie
Decor NICI unul
Decolteu V-Neck
Stil vintage
Maneca Stil rezervor
Gen FEMEI
Model Tip Solid
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
culoare Gri/Visiniu /Violet/Roz Perlat
Nume De Brand TiaoBug
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi
Talia imperiul
Material Poliester

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea