MARE DIMENSIUNE L~3XL Sexy Femei Elegante Petrecere Curea Dantelă Arc Volane Multi Ocazie Speciala Doamnelor Plus Mare, Rochie Scurta, Rochie de Vestido

115.50lei

135.90lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

DIMENSIUNI:CM BUST TALIE TOATĂ LUNGIMEA

(Include Curea Lungime) F/L 82-92 64-72 86 XL 92-100 70-82 87 XXL 100-108 76-92 88 XXXL 108-116 84-102 89

Notă: din Cauza de măsură diferite metode și instrumente, dimensiunea poate varia în funcție de aproximat +/-2-4cm în măsură specificat.Minore diferență de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Este normal acceptat greșeală.Vă mulțumesc pentru a înțelege!!! ( 1cm=0.3937 inch )

Introducere

* Suntem vânzător profesionist pentru plus dimensiune haine de femei și de a oferi produse de înaltă calitate din 100% poze reale.

* Dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să adăugați pe cele care vă plac în diagramă, plasa o comanda si sa lasi un mesaj pentru noi, va vom oferi cel mai bun preț, atunci veți plăti.Dacă faci afaceri on-line, vom accepta picătură de transport maritim și vă va oferi un pret foarte bun.

Transport

* Se va verifica la fiecare haine înainte de expediere și trimite hainele termen de 1~3 zile de lucru în mod normal, după plata confirma.

*Aproape coletele sunt livrate prin Balioilhaircare.ro standard de transport, pe care le puteți urmări toate informațiile de transport maritim.Atenție: taxa Vamală este în afara controlului nostru .Nu putem garanta 0 taxă și nu va suporta orice taxe fiscale, dar putem să urmeze sugestia ta.

*Dacă nu puteți successuflly receice parcelă dvs., vă rugăm să ne contactați urgent sau deschide litigiu de restituire în legătură cu acest transport inainte de a comanda închis.

Reveni & Politica

*Se accepta retur în ambalajul original, în termen de 7 zile de la sosire.Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de returnare.

* Dacă nu puteți primi coletul la timp, va vom rambursa intreaga!

Etichete: ram adata ddr3 de 4 g, skimmia artificiale, india colier copil, gri argintiu jaluzele, telefon 5 0 wireless, iepure alb cifre, gri argintiu pi, periuta de dinti f dens, copil tupac tricou

Model Tip Solid
Decor În Cascadă Zburli
Stil Moda,Drăguț,Drăguț,Destul De,Formal,Elegant,Nobil,Superba,Royal,Romantic
Decolteu Strapless
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Silueta Rochie De Bal
Sezon Primavara, Vara, Toamna/ Toamna, Iarna
Maneca Stil Curea De Spaghete
Gen FEMEI
Ocazie Petrecere,Cocktail,De Seara,De Bal,Club,Nunta,Domnisoara De Onoare, Bal
Rochii De Lungime Genunchi-Lungime
Material Satin + Dantela
Talia imperiul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea