Minunat desen animat Animale păpușă de mână ventriloc show instrument părinte-copil spune povestea joc de puzzle jucărie de pluș păpușă marionetă deget b2

17.34lei

28.91lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

articolul este parte păpuși jucărie, o singură bucată.

Interesant de pluș, păpuși de mână pentru copilul tau dulce aspectul Minunat face popular cu copii/fete.Instrumente de mare pentru părinte-copil activității sau grădiniță jucării de predare.Potrivit pentru povești de spus, joc, artă de performanță, prietenul/prietena interactiva papusa ventriloc show recuzită, etc. Ajută la dezvoltarea imaginației și creativității, a instrui abilitățile de comunicare.dimensiune: aproximativ 25 cm lungime totală , și deschiderea de jos diametru este de aproximativ 14cm.Aplicații: Copii cu vârsta de 3 ani și în sus, adulți.

dacă vă place alte jucării, vă rugăm să contactați vânzătorul, în primul rând, sau le puteți căuta prin tine din magazinul nostru . .note:

1. Dropshipping este acceptată.vă rog doar să vă rugăm să lăsați o notă de picătură de transport maritim în ordine,ne va livra elementul fără factură și a stoca informații etc.. 2.Dacă elementele este rupt sau defect sau din alte motive, vă rugăm să ne contactați prima dată înainte de deschiderea litigiului sau lăsați-nu-revizuire bun.Vom face noastre cele mai bune pentru reslove probleme,restituirea banilor sau retrimiterea nou articol pentru tine.

Etichete: Păpușă De Mână, papusa manusa, mare păpușă de mână, marioneta ventriloc, sock puppet, minge puzzle ravensburger, leon pluș, mare de păpuși, york puzzle ravensburger, leu de pluș

Material Bumbac
Tip De Element Animale
Forma Animale
Caracteristici Umplute & Pluș
Umplere PP Bumbac
Numărul De Model c9056
Avertizare no
Tema JUCĂRIE
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Animale leu
Gen Unisex
Nume De Brand NoEnName_Null
Tip De Pluș/Nano Papusa

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea