18cm Caracatiță Drăguț de Pluș, Jucării Umplute Minunat Moale Accesorii pentru Casa Perna Mare Creator de Animale Papusa Copii, Animale de Pluș Cadou

20.07lei

28.66lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

1. Jucării de pluș au un bun confort și efect calmant

Dacă copilul nu este ușor să adormi, poți să-l convinge să doarmă în timp ce permițându-l atingă și să se joace cu jucării de pluș.

2. Pornind de la jucării de pluș, copii au, de asemenea, inițial imaginație.

Micuța caracatiță este în mâinile lui, încet asculta secretele sale, sau ascultător joacă un copil este desemnat rol.

3. Jucărie de pluș este prima oglindă, și a proiectelor emoțiile pe ea.Prin urmare, dacă un copil dintr-o dată într-o zi se comportă necuviincios față de el, care îi place jucării de pluș, poate că acest lucru este atunci când el are nevoie să-și exprime și aerisire tensiunea și emoțiile, nu-l oprim.

4. Jucărie de pluș nu trebuie să fie prea mare, copilul ar trebui să fie capabil să-l ia oriunde.Calitatea ar trebui să fie bun, și în plus nu trebuie să fie prea lung sau prea subțire.

5. Jucarii de plus sunt ușor de pata, astfel încât acestea ar trebui să fie curățate și sterilizate în mod regulat.Această caracatiță jucărie de pluș este masina lavabil și ușor să se usuce.

Sfat: pentru a Pregăti câteva jucării de pluș pentru copilul tău, ghida copilul dumneavoastră pentru a le trata în mod corect, ia-le, la rândul său, și alege diferite tovarășii atunci cand dormi.Acest lucru poate preveni copilul de la a fi prea atașat de o jucărie de pluș.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Greutate netă:100g

Dimensiune:18(cm)

Culoare:roz,albastru,maro,alb,violet

Tesatura: Scurt de pluș

Pachetul Inclus:

1*jucarie de plus Caracatita

Etichete: babyborn surpriza, stil caracatiță de pluș, te iubesc, jucărie moale, mha pluș, cadou de dragoste, caracatiță mici de pluș, caracatita umplute jucărie, octopu, de pluș jucarii caracatita

Tema ocean
Dimensiune As shown
Suport Picătură De Transport Maritim/En-Gros
Intervalul De Vârstă 13-24 Luni
Animale Caracatita
culoare ca spectacol cinematografic
Umplere PP Bumbac
Avertizare Nu-l mănânce!!!
Tip De Pluș/Nano Papusa
Numărul De Model Jucarie De Plus Caracatita
Material de pluș
Forma Animale
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea