PLA Imprimantă 3D de Mătase Neagră cu Filament de 1.75 mm 250g/500g/1Kg de Imprimare 3D Filamente Mătăsoase ShineShiny Sublimare Materiale Consumabile

54.42lei

77.75lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

PLA Imprimantă 3D de Mătase Neagră cu Filament de 1.75 mm 250g/500g/1Kg de Imprimare 3D Filamente Mătăsoase ShineShiny Sublimare Materiale Consumabile

Caietul de sarcini:

Material:PLA

Culoare: Ca imagine arată

Imprimarea Temperatura:190 C-240 C (374 F-446 F)

Recomandat Viteza de Imprimare: 30 - 60 mm/s

Densitate: 1.25±0,05 g/cm3

Dimensiuni:1,75 mm+/-0.05 mm

Pat Încălzit La Temperatura: 0-50°C

Greutate: 250g 500g 1KG Pot Alege (Filament PLA Greutate Netă)

Culoare: din Cauza diferenței de monitoare și efect de iluminare, imaginea nu poate reflecta 100% culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Foarte buna si stralucire.

Notă unică.

Mătase de Imprimare 3D PLA cu Incandescență Au următoarele caracteristici:

* 1, Mătase Ca - Simt Matasos stralucitor suprafață cu luciu mătase, oferindu-netedă, sidefie și rămâne unic.Nici lustruire nevoie, de imprimare la un nivel ridicat de detaliu rezultatele într-un finisaj frumos.

* 2, de Înaltă Performanță - Bun modelarea, nici o bulă, nu de bruiaj, nu colmatare.De înaltă rezistență, tenacitate bună, Excelentă fluiditate, hrănire fără probleme, de ieșire stabilă.

* 3, Mătase Filament PLA Densitatea este mică, atunci când imprimarea de volum mai mare model mai ușoare și Destul de , materiale de Înaltă calitate,eco-friendly cu bună performanță, Non-toxice.

* 4, Mătase Filament PLA pot fi prelucrate într-o gamă largă de temperatură,o mai mică temperatură de topire, în general, se bucură de detalii mai clare, fără risc de fisurare sau deformare , obiecte imprimate vor avea un aspect lucios .

* 5, Evidențiați mătase pla cu incandescență, Fara Bule de aer, (factor Critic de filamentul de calitate),Fără desen.

* 6, Mătase PLA cu Incandescență Pentru a fi aplicat la o varietate de diferite mărci imprimantă 3D, EasyThreed, Makerbot, PÂNĂ în plus, Mendel, Prusa, serie, etc. Compatibilitate mare ,Perfect compatibil cu cele mai multe Imprimanta 3D!

Notă: imprimarea parametri sunt teoretice de referință valorile, nu valori absolute.Imprimarea setările trebuie să fie schimbat în funcție de procesul de producție!Datorită materiilor prime loturi, procesul de producție îmbunătățiri, și diferite loturi de producție, valoarea de referință a produsului se va schimba într-o gamă mică, nu vom notifica separat!Vă mulțumim pentru înțelegere!Numai prin îmbunătățirea și inovarea putem oferi produse mai bune!Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice sugestii!

Etichete: Imprimanta 3d accesorii de profil, 1kg filament pla, filament pla, filament proba, anet a6 putere, 3d man tricou, negru cu incandescență extruder, Imprimare 3D, Imprimanta 3d, filamentul de mătase

Numărul De Model SDHCSC503-B
Mătase Neagră PLA 3d pinter filamentul negru
Lucios Metalic Cu Filament 3d pinter filament pla 250/500/1000g
Origine NC(de Origine)
Forma Solid
Material pla
Caracteristici 4 3d pinter filament pla 1,75 mm 1kg/0,5 kg/0.25 kg
Caracteristici 5 filamento pla 1,75 mm 1kg/0,5 kg/0.25 kg
Nume De Brand 3D Maliang
Caracteristici 7 Un material de imprimare 3D
Caracteristici 6 Imprimare 3d cu filament Negru
Material de imprimare 3d pinter filament pla

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea