SUNLU PETG Imprimantă 3D Filamente Transparen 1,75 mm 1KG matirial 3D Pix Plastic cu Incandescență Consumabile 3D din Plastic

83.29lei

115.70lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Înainte De A Cumpăra

1. Noul ambalaj a fost schimbat la kraft cutie de hârtie așa cum se arată în următoarele poza(fără nici SUNLU logo-ul), vă rugăm să gândim înainte de a plasa comanda daca te deranjeaza asta.

2.SUNLU este furnizor de GeeeTech,Deoarece o greșeală a noastră departamentul de ambalare mod direct acoperit indisponibil GeeeTech eticheta cu etichete goale de la noi ajunge transportul.Vă rugăm să nu vă faceți griji cu privire la calitatea va fi deffereny,vom produce cu filament din aceleași materiale și tehnologii, cu excepția ambalare.

Dragă prietene, Înainte de a plasa comanda,vă rugăm să știu că Enotepad/3D Hero este ramura brand de SUNLU, am produs în aceeași fabrică,și ei sunt de aceeași calitate.

SUNLU PETG cu incandescență este un material translucid, Nici o culoare pură, Înainte de a face comanda, vă rugăm să asigurați-vă că de culoare.DESCRIERE PRODUS PETG Parametru Diametrul de 1,75 mm/3.0 mm Toleranță: ±0,02 mm Imprimare Temp.Platforma Temp.

230-250 ° c 50-100mm/s N. W. G. W. 1KG/rola 1.3 KG/rola Lungime 1,75 mm(1KG)=395M, 3.0 MM(1KG)=135M

Potrivit pentru toate tipurile de imprimante, are vâscozitate mare, bun la turnare, fara spumare, înfundarea.Rezistent la uzura, rezistent la impact, textura excelent, de înaltă transparență.Ideal pentru rulmenții care imprima componente structurale.Este un fel de transparent, non-cristalină copoliester plastic,

Are luciu de APL și putere de ABS.Este o combinație din ambele.

Sale virgine materii prime sunt importate din strainatate,100% eco-friendly,inodor.

Nu conține bisfenol a, în conformitate cu grad alimentar cerințe, vă rugăm să-l utilizați nu vă faceți griji. 1. Imprimare Efect

Produse tipărite au lucios, bună rezistență la compresiune și rezistență ridicată.Tenacitate bună, bună fluiditate, produs de imprimare nu este ușor de a sparge.

Nici un miros de emisie atunci când imprimați. 2. În condiții de siguranță pentru oameni și mediu

PETG îndeplinește toate reglementările alimentare, cum ar fi FDA sau BGA, care se aplică alimentelor de containere de ambalare și în alte scopuri.

Are o excelentă rezistență la grăsimi și rezistență chimică, nu eroziune de acizi, baze, uleiuri, etc. PETG nu este erodat de acizi, baze, uleiuri. 3. Calitate stabilă

PETG are foarte bune, rezistente la produse chimice de polimeri cu absorbție de umiditate foarte scăzută (de 3 ori mai bine decat ABS) și o excelentă stabilitate dimensională.

PETG are excelente ductilitate; larga de prelucrare intervalul de temperatură.PRODUSUL NOSTRU ARE

Compatibil cu orice Imprimantă 3D care folosește 1,75 mm diametru filament inclusiv unele modele pentru referință:

1AirWolf – 2Aleph Obiecte – 3BCN3D – 4Beeverycreative – 5BigBox – 6CEL – 7colorFabb – 8CraftBot – 9CraftUnique – 10CubePro – 11Cubicon – 12Doob – 13Dremel – 14e-NABLE – 15E3D – 16FlashForge – 17Kossel – 18Lulzbot – 19MakerBot – 20Makergear – 21Markforged – 22New Contează – 23Ooznest – 24OrdBot – 25PowerSpec – 26Printrbot – 27Prusa – 28Prusa de Cercetare – 29Robo 3D PACHET de PRODUSE SUNLU Printer Filament de Stocare Sfaturi:

1. Din PETG material este facut din biodegradabil surse, acesta este sensibil la umiditate.

Am recomandat stocarea filament sigilat într-o pungă de plastic sau cutie după fiecare imprimare (o mare fermoar sau Tupperware funcționează bine).

2. În cazuri extreme, în care filamentul devine umed, puteți coace într-un cuptor cu 50 de grade Celsius pentru aproximativ o oră pentru a restabili uscarea acesteia.

Memento: de Fiecare dată după utilizarea Imprimantei 3D cu Filament.

Asigurați-vă că introduceți capătul liber al filamentului în gaura pentru a evita filamentului fiind încurcat pentru următoarea utilizare.PRINT FUNCȚIONEAZĂ CERTIFICAT FABRICA NOASTRĂ

ZHUHAI SUNLU INDUSTRIAL CO., LTD.

Înființată în 2013;

Situat în Zhuhai city, provincia Guangdong, China;

Un profesionist direct producătorului independent de R&D capacitate;

Principalele Produse sunt pen 3D , imprimanta 3D cu filament, pen 3D cu filament;

Au Injecție&atelier de Turnare& SMT atelier;

Principalele Piețe sunt America de Nord, America de Sud, Europa de Vest și Asia;

Filozofiei companiei noastre este de Sinceritate, de Concentrare, de Inovare și Practic.

În scopul de a menține de înaltă calitate și preț competitiv, suntem în îmbunătățirea tuturor, împreună cu încredere deplină pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Așteptăm cu nerăbdare să coopereze cu tine în caracteristici.

CRED CĂ-ȚI PLACE

Etichete: filament petg, Imprimanta 3d accesorii de profil, lemn pla sunlu, d10 3d pen, filament pla, Imprimanta 3d rășină, armat abs cu filament, 3d man tricou, Filament, imprimare uv

Avantaje 100% nu bubble
Certificat RoHS , Reach
Numărul De Model PETG cu Filament
Imprimare Temp 220-250 grade C
Material Alte
Cu Incandescență Utilizarea Pen 3D, 3D Printer
PETG Diametru 1.75 mm/3,00 mm
Filament Greutate Netă per 1KG (2.2 LB)
Ambalare aciuum sac de ambalare
Viteza De Imprimare 50-100mm/s
Nume De Brand SUNLU
PETG cu Filament Negru, transparent, alb,Violet,galben,albastru,cyan,piele,roz,verde,rosu
Forma Solid
Origine NC(de Origine)
bubble 100% nu bubble
Greutate brută 1,3 kg /rola
PETG cu Diametrul de Toleranță +-0.02 MM

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea