50pcs Dual-Sided Lipicios Fly Trap Hârtie Galben Muste de Fructe de Insecte Lipici Catcher Pentru Capturarea Plantelor de Insecte, Cum ar fi Afide

34.27lei

50.42lei

-32 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

*100% de brand nou și de înaltă calitate

*Fabricat din material de înaltă calitate, durabil și practic de a utiliza

*Combaterea naturală a Dăunătorilor - Toate insectele au phototaxis.Aceste capcane lipicioase sunt special concepute în galben, care are o mare recurs la diverse organisme dăunătoare plantelor.Apoi lipici va prinde cu ușurință-le și de a controla infestarea.

*Ecologic - O absolut ecologic și economic mod de a controla dăunătorii plantelor.Realizate din materiale non-toxice, nu este nevoie să plătească pentru pesticide toxice, total mediu-în condiții de siguranță și poluare-free.

*Adeziv puternic - foarte puternic adezivă pe ambele părți, adezivul este rezistent la UV, rezistent la apă și de lungă durată.Nu este nevoie să vă faceți griji despre a pierde aderenta, doar înlocuiți-le după ce a fost complet acoperită cu dăunători.

*Ușor De Utilizat - pur și simplu coaja de pe laterale două foi de acoperire și locul într-un ghiveci cu condiția legături de cablu.Foarte simplu de utilizat, fără instrumente sofisticate necesare.

*Aplicarea pe scară largă - Mare pentru captarea de plante insecte, cum ar fi afide, frunze de mineri, țînțari ciuperca, alb muște, musculițe.Potrivit pentru livada, legume de câmp, casa verde, ghiveci și mai mult.

Caietul de sarcini:

*Material:hârtie Groasă material de film, hârtie față-verso

*Culoare:Galben (Ca Imagini Arată)

*Dimensiuni:Ca Imagini Arată

*Quantily:50pcs

Conținutul Pachetului:

50*Insecte Bord

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Etichete: ant killer pulbere, bug killer, multe fly trap, insecte de plastic, marte zbura fan, a văzut capcana, prinde muște, capcana, fly trap mi, colecta insecte

Origine NC(de Origine)
Pest Tip Bug-Uri De Pat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea