125mm Metal Discuri de Tăiere 2-60Pcs din Oțel Inoxidabil Tăiat Roți Clapeta de Slefuire de Slefuire Discuri Polizor unghiular Roții

16.39lei

23.78lei

-31 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

—Ultra-subțire de tăiere piese rezistente la uzură, rupte de margine și de disipare redus de materiale prelucrate. —Aceste cut-off roți sunt mai subtiri, pentru a reduce pierderile de material, și permite o mai precisă și rapidă felii. —Mai multe niveluri excelente de fibra de sticla ochiurilor de plasă și rășină cum armat legat de material, cu rezistență mare la rupere, impact și rezistență la încovoiere. —De înaltă calitate, de înaltă rezistență fibre materiale au o puternică rezistență la impact, care poate aduce o mai mare eficiență în muncă și beneficii economice. —T41 tip disc de tăiere utilizat premium Oxid de Aluminiu granule lipite și întărite cu industriale, fibra de sticla ochiurilor de plasă pentru laterale putere și siguranță, precum și rigiditate adăugat în timp ce de tăiere, cu vibrații minime și rapid va deveni dumneavoastră preferat de disc. —Poate fi folosit pentru toate tipurile de metal avion și arc suprafata de slefuire, lustruire, derusting, tub din oțel inoxidabil, tub capilar, tub de sticlă, tub de cuarț, automobile țeava de eșapament și alte țevi și sârmă de tăiere de slefuire metal locul de muncă, de tăiere din oțel special șipiesa cioplire au efect foarte bun. —Când treaba solicită o tăietură de calitate de pe volan, care va dura și ultimul, nu căutați mai departe de T41 tip disc de tăiere de pe roți!

Caracteristici:

Caietul de sarcini:

Culoare: (Arată ca imagini) Materical: Armat cu Fibre de Rasina si Otel Inoxidabil Roata Diametru: 105 mm/Aprox 4" Gaura Diametru: 22mm Grosime: 1,2 mm Cantitate: 2/5/10/15/20/25/30/35/40/45/50/55/60Pcs. (Aceasta depinde de alegerea ta.)

Pachetul inclus:

Cantitatea depinde de alegerea ta!

Notă:

1.Vă rugăm să fie verificați cu atenție produsele aspectul, dimensiunea, forma și apoi compara produse originale inainte de a comanda, multumesc. 2.Vă rugăm să permiteți-1-2mm erorilor datorate manuală de măsurare. 3.Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Etichete: unelte de slefuire metal, disc de diamant polizor, vitrificate de slefuire cbn, diy bătător, discul se pisa, disc de slefuire 145mm, disc clapa, angl polizor, 125mm pad, sticlă plană de slefuire

Numărul De Model 105mm
Dimensiune 105mm
Origine NC(de Origine)
Agent Lipire Rășină
Nume De Brand SI FANG
Forma Plat În Formă
Utilizare Comerciale Fabricarea
Duritate Alte
Abrazive Corindon
Vâscozitatea Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea