15 Buc 1X30 Inch Oxid de Aluminiu Șlefuit cu Curele Grele Centuri de Slefuire Multifunctionale, Curele Abrazive pentru Slefuit cu banda

40.92lei

63.92lei

-35 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

15 Buc 1X30 Inch Oxid de Aluminiu Șlefuit cu Curele Grele Centuri de Slefuire Multifunctionale, Curele Abrazive pentru Slefuit cu banda [Calitate Premium] - a Făcut de la prima deschidere strat de oxid de aluminiu de cereale, livrarea rapidă și de lungă durată șlefuire.

[Durabile]Antistatic, lavabil, plus un aditiv in rasina pentru a rezista de încărcare.

[Lat folosi]Potrivit pentru Sanders & Polizoare pentru aplicații: lemn/ aluminiu/ neferoase de metal/ plastic/ fibra de sticla.

[Puterea Producător]Ultra puternic și Precizie construit bi-directional bandă comună.Curele pot fi rulate în orice direcție.

Șlefuire / Măcinare Centura este făcut cu o deosebită deschide haina Un/O de cereale, și de un puternic suport pânză de bumbac poli.

Potrivit pentru masini de slefuit & Polizoare, oferă cea mai bună performanță, valoare, durabilitate si versatilitate pentru lemn, aluminiu, metale neferoase, plastic, fibra de sticla lustruire.

Caietul de sarcini:

Granulatie: 80/120/150/240/400

Culoare:Roșu-maro

Material:oxid de Aluminiu

Dimensiuni:760*25mm

Conținutul Pachetului:

3 x 80 gr

3 x granulație 120

3 x 150 gr

3 x 240 grit

3 x 400 gr

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: 1x30 domeniul de aplicare, arbore flexibil instrument, centura emery, masina de slefuit cu banda, domeniul de aplicare, abrazivă belt mașină de rectificat, burghiu flex, flex arbore instrument, centura polizor mini, centura de expeditor

Certificare NICI unul
Nume De Brand Xzante
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea