6 Pack Rotund Zambilă de Apă Placemat,Calitate Țesute de Răchită Masă Rogojini Loc,25cm

80.98lei

101.21lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

RUSTIC ȘI ELEGANT - de Înaltă calitate, lucrate manual, seturi de masă, cu un unic aspect natural care se adaugă frumos, rustic, farmecul și stilul shabby chic pentru casa ta, cafenea sau restaurant.

NON-ZERO - MATERIAL moale Premium zambilă de apă construcție cu un minunat reversibil manual tese model care nu se zgârie tabele ca și alte materiale, cum ar fi bambus, rattan și salcie poate.

ECO-FRIENDLY - Fiecare tablemat este expert tesut de mână în Vietnam pentru utilizarea fast-gg regenerabile zambilă de apă de care are nevoie regulat de recoltare pentru a menține căile navigabile clar și medii acvatice bogată în oxigen.

Rezistent ȘI DURABIL - în mod Natural rezistent la uzură, robust, gros și durabil, de căldură-rezistente de protecție tablemats ține de top de masă în prim-stare și a da casa ta un minunat zi cu zi, natural, cald aspect contemporan.

FACE UN CADOU perfect Neutru stil rustic este atât de versatil, se poate lucra cu orice decor, placemats veni, de asemenea, frumos prezentate în seturi de 6 legat cu o elegantă cravată gri și de produs, etichetă, așa că fac o idee mare cadou pentru prieteni și familie.

Culoare:maro

Material:Cucurbita

Dimensiune:25cm

Conținutul Pachetului:

6x Placemat

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: mat tabl, Tablemat, placemat, an de plasament tabelul mat, flori de zambile, zambila de apa, gri nunta placemat, runda rattan masa, lemn masiv de masă de ceai, cos ratan

Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea