Sinland Microfibra de Masă Perna Pad Waffle Weave fel de Mâncare de Uscare Mat de Înaltă Calitate Pentru Casa Bucatarie XL - Crema 16inx18in 1 Pachet

52.03lei

58.47lei

-11 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Detalii produs: Dimensiuni și Greutate: 40cmx46cm(16x18 cm) 150g Material: Microfibră (80% Poliester, 20% Poliamidă) Culoare : gri inchis, albastru inchis, crem, mov, verde inchis

Caracteristică: soluția Perfectă pentru a înlocui șaibă cârpă pe tejghea când spălarea mâinilor oale, tigăi, farfurii, pahare și tacâmuri Acest design unic deține 4 ori greutatea sa în apă prin combinarea un strat subțire de spumă între două înaltă calitate, super-absorbant, rezistent, Falduri și magazine cu ușurință, stoarce cele mai multe de apă după utilizare și uscare rapidă fel de Mâncare de Uscare Mat Perne Delicate Farfurii și Pahare.Spuma Padding Interior Protejează Vasele și contor de top, Pot fi plasate sub fel de mâncare de uscare rac

Instrucțiuni De Spălare:

Se spală la mașină rece și separat.

Culoare inchisa va sângerat mai mult sau mai puțin cu apă caldă.

Tambur scăzut uscat sau aer uscat.

Nici balsam de rufe.

Nici un înălbitor.

Mai Multe Poze:

De TRANSPORT maritim 1.Ne va livra comanda dvs. în termen de 3 zile de la primirea de plată.Veți primi informații de urmărire pachet de îndată ce comanda dvs. este expediat.

2.Timp de livrare:

EMS(international Express Mail Service), de obicei, durează 5-8 zile lucrătoare depinde de țara livrate.

China Post Air Mail:pentru Asia,la Vest de Euro,America de Nord are 9-20 zile lucrătoare,pentru America de Sud,orientul Mijlociu,orientul Euro,Africa durează aproximativ 15-30 de zile lucrătoare.

3. Taxe de Import, impozite și alte obiceiuri legate de taxe nu sunt incluse.Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există).

SERVICIUL CLIENȚI ȘI FEEDBACK-UL

Dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să NE CONTACTAȚI în PRIMUL rând.Vom lucra cu tine pentru a rezolva problema.

Ne străduim pentru 5 stele în Feedback-ul.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați și să ne anunțați ce putem face pentru a face experiența dumneavoastră una mai bună.Satisfactia clientului este prioritatea noastră.Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru clienții care finaliza o tranzacție cu noi.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunt de 5 stele mulțumiți de serviciile noastre.

COMPANIA DE SERVICII

Bine ati venit la magazin!Suntem un producător cu zece ani de experiență și oferă o gamă largă de produse la prețuri competitive.Oferim en-gros logo-ul personalizat, model, ambalaje și alte servicii.Dacă aveți o mare sau personalizate de cumpărare, ne-ar fi bucuroși să vă contacteze.Ne sunt de încredere și onest vânzător.Toate produsele noastre sunt de brand nou, de înaltă calitate, livrare rapida, și grijuliu service, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.

Etichete: bambus fel de mâncare, covor de bucatarie, birou mat bărbați, cuptor în aer liber, foto antena, perna, bambus periuta de dinti, dropper seatpost, podea mat, escurreplatos cocina

Numărul De Model 40cmx46cm
Tesatura Tip 100% Poliester
Caracteristică Aprovizionat
Nume De Brand SINLAND
Stil Modern
Material Tesatura
Origine NC(de Origine)
Decor De Masă & Accesorii Tip Mats & Tampoane
Forma Dreptunghi

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea