Tooarts de Desene animate de Animale Ceas, Swinging Gărgăriță Ceas, MDF din Lemn Ceas de Perete, Ceas de pentru Copii, Camera de zi, Home Decor

64.42lei

107.36lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere:

Desene animate rotund ladybug este un cadran mare, cu câteva pete negre pe spate pe un loc regulat, și șase picioare mici va urma ceas și să se legene.Numerele de pe suprafața de ceas poate fi citit în mod clar, fără capac de sticlă și cadru.Design simplu, integrat cu forma de buburuza, drăguț și ușor de instalat.Acesta este fabricat din MDF (densitate medie mdf), structura este simplă și stabilă, și este alimentat de o singură baterie AA (nu sunt incluse).Aceasta trebuie să fie atârnat pe perete cu cuie.Ceasul nu are un ticăit, este liniște și nici un zgomot, așa că nu va perturba activitatea dumneavoastră, de studiu, sau de odihnă.Este o alegere excelentă pentru dormitoare, camere de studiu, și camere de copii.Forme de animale și luminoase de culoare de potrivire poate adăuga o mulțime de distracție la mediul de viață și este un cadou foarte special.

Caracteristici:

Desene animate ceas: Există pete negre pe partea din spate a ladybug formați în mod regulat, și șase picioare mici va urma ceas și swing.

Design: numerele De pe suprafața de ceas sunt clare, nu există nici un capac de sticlă și cadru, și este ușor de instalat.

Materiale de inalta calitate: realizate din materiale eco-friendly MDF (densitate medie mdf), acesta are o interfață simplă și structură stabilă, și alimentat de o baterie AA (nu sunt incluse).

Silent: are nici un zgomot, nu perturba activitatea dumneavoastră, de studiu sau de odihnă, și este o alegere excelentă pentru dormitoare, camere de studiu, și camere de copii.

Cadouri: forme de Animale și combinații de culori luminoase, puteți adăuga o mulțime de distracție la mediul de viață și sunt un cadou foarte special.

Caietul de sarcini:

Material: MDF (densitate medie mdf)

Culoare: Rosu, negru, alb

Dimensiune produs: 31.5*5.5*26.5 cm / 12.4*2.2*10.4 in (L*W*H)

Dimensiune pachet: 33*6.5*27.5 cm / 13*2.6*10.8 in (L*W*H)

Greutate produs: 270g / 9.52 oz

Pachetul greutate: 430g / 15.17 oz

Lista de pachete:

1* ceasul de Animale ( inclusiv fără sudură de unghii)

Etichete: creative mdf lemn perete, arta sculptură din metal, mdf lemn raft de perete, sculptura din fibra de sticla, bara de perete din lemn, fier de sculptură, simțit foto prop, simțit pandantiv, decor sculptura, perete din bambus

Material Bambus & Lemn
Tip Ceasuri De Perete
Este Dispozitiv Inteligent No

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea