În Aer Liber Fier Forjat Verso Rotund Montare Pe Perete Stație De Grădină, Ceas Retro Decor Acasă Cadru Metalic Sticlă Cadran Acoperi Forma De Clopot

158.57lei

165.17lei

-3 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

În Aer Liber Fier Forjat Verso Rotund Montare Pe Perete Stație De Grădină, Ceas Retro Decor Acasă Cadru Metalic Sticlă Cadran Acoperi Forma De Clopot

Puncte: 1、Minunat Ceas: Această uimitoare față-verso de perete pentru exterior cu ceas si termometru este un plus minunat pentru orice gradina.

2、Decorative: Se poate decora patio in toamna, ceea ce face perfect grădină experiență.Acest elegant Roman afisaj digital este ideal pentru interior sau exterior, ca este vreme testat.

3、Retro Stil Țară: agata-l pe perete în cameră sau pe zid de caramida la ușă, apoi vă puteți bucura de acest joc retro stil țară în casa ta.

4、Multi-funcționale: are un termometru funcție care îndeplinește ultimele retușuri gradina ta are nevoie.Puteți utiliza acest ceas pentru a adăuga un retro si clasic pentru orice cameră în interiorul sau în afara.

5、Aplicabile pe scară Largă: Această față-verso grădină în aer liber, ceas cu un detașabil rugină-dovada chime vânt, legat de un clopot linie, suspendat in gradina, birou, dormitor, cameră de zi, bucătărie și alte ziduri, vă puteți bucura de plăcută de vânt tonuri de apel.

Caietul de sarcini:

Nume: față-verso Grădină în aer liber, Ceas

Material: Metal

Model: T8815

Stil: Fashion

Display: față-verso

Movement type: Quartz

Tip Display: Pointer + numărul

Dimensiune produs: 30*37*9CM/11.81*14.57*3.54 ÎN

Single-greutate: aproximativ 1,35 KG

Dimensiuni cutie: despre 42.5*13.5*33.5 CM/16.73*5.31*13.19 ÎN

Baterie: utilizare 2*baterii AA (nu sunt incluse)

Lista De Ambalare:

1*Double-sided grădină, ceas de perete (inclusiv suportul și bell, fără frânghie)

Notă:

1. Este un manual de măsurare și poate avea o eroare de 1-2 cm.

2. Când afișajul nu este calibrat la fel, de culoare de elemente din fotografii afișate pe monitorul calculatorului pot fi ușor diferite.Sper să înțelegeți!

Etichete: ceas pentru balcon, ceas de perete stil de sticlă, cadran de ceas de perete, inovatoare ceas de perete retro, luna soarele ceas de perete, ceasuri dublă față-verso, specimen de dublu rame de sticlă, ceas grădină, ceas cu led-uri în aer liber, ceasuri ceasuri de perete sticlă de argint

Ceas De Perete Tip 12 mm Foaie
Stil Europa
Diametru 9cm
Lățime 30cm
Corpul Material Alte
Tip Display Ac
Aplicabile De Plasament Coridorul
Numărul De Model Grădină În Aer Liber, Ceas
Rezervă De Energie De Tip CUARȚ
Caracteristică Stil Antic
model Alte
Combinație Separă
Greutate 1350g
Material Metal
Forma circular

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea