Reglabil Capac Rack Sac Pălărie Titularul Pălărie Haine Organizator Ușă Dulap Cârlig Umeraș pentru Acasă Dortmitory de Depozitare cu economie de Spațiu

14.00lei

23.33lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Material: Fier, Pânză

Culoare: Argintiu, Negru Așa Cum Se Arată

Cantitate: 1 BUC

Agățat ușă organizatorul vine cu un flexiblehook design care reglează și poate găzdui mai mult de o pălărie.Putem organiza orice tip de pălărie nu doar bărbații, ci și femeile și copiii pălării la fel de bine.

Nu sunt Necesare Unelte, atârnă pe ușă, Fără bătaie de cap și nu dificil de instalare.Utilizare pentru cele mai multe standard de usi de interior.

Nu mai pierdeți niciodată capace.Capac rack poate deține mai mult de 8 capace, dacă se dorește.Pune dumneavoastră preferat de sport capacul de pe ecran în orice moment și pentru a preveni daune la colecția de sport.Șapcă de baseball și organizator a fost un design minunat pentru a ocupa locuri mici în cazul în care organizația este un must, se adaugă suplimentar de stocare la orice cameră.

Ideal soluție de stocare pentru facultate cămine, apartamente, bai, dormitoare și

Pachetul Inclus:

1 x Capac Suport

Note:

Alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Etichete: capac tata, cârlig de pește, cuier leagăn, cap stea, capac display, suport prosop, cuier ușă, filiala cuier, șapcă de baseball cuier, cârlig geantă

Origine NC(de Origine)
Nr. de Cârlige 10
Material Aliaj De Aluminiu

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea