Ventuza Cârlige de Vid TAILI Cârlige de Perete Impermeabil Duș Cârlige pentru Baie si Bucatarie NU-Găurire Detașabilă

17.71lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bine ati venit la TAILI Suntem o companie mare în China pentru aproape 15 ani, avem propriile noastre profesionale designeri și fabrică .În același timp,Suntem furnizori de Carrefour si Wal-Mart.Calitatea produsului este supraviețuirea noastră carte, fi, de asemenea, punctul de plecare al cooperării noastre cu tine.DESCHIDEREA NOULUI MAGAZIN DE 50% OFF DOAR 3 ZILE!!

Livrare: 1.Dacă mărfurile în tranzit este pierdut.Nu vă faceți griji!Va vom trimite unul nou pentru tine! 2.Dacă articolul pe care îl primesc este rupt sau incomplete.Nu vă faceți griji!Trimite poza ce vei primi de la noi,va vom trimite unul nou pentru tine! 3.100% garanție de bani înapoi de satisfacție!De manopera pentru a funcționa cu orice altceva, vrem să fie complet fericit - sau altceva vă puteți întoarce bagajele și vă vom returna banii!Nu aveți nici un risc de a comanda azi!Feedback-ul: Ne-am angajat la satisfacția totală a clienților și vreau să vă aduce cea mai bună experiență de cumpărături online.Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția sau serviciile noastre vă rugăm să ne anunțați înainte de a pleca naturale sau feedback-ul negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: cârlig de vid, duș ștergătorului cârlig, sac de spațiu, suport condimente, ușă de duș cârlig, vid de putere ventuza, ventuza trage, mamilos ventuza, panoul de ventuza, apple peler

Cerere Baie/living/perete Neted
Caracteristici Detașabil/Rezistent La Apa
Material PC
Nr. de Cârlige 6

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea