Ceas de masa Încărcător Wireless de Alarmă Ceas LED Digital Ceas Contor de Temperatura de Comutare Ceas Deșteptător cu Calendar cu baterie

47.53lei

66.03lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Greutate de lumină și portabil, acest ceas digital are funcții versatile, astfel ca se poate afișa ora și temperatura simultan, are funcția calendar(luna și data), în plus, acesta susține încărcarea telefonului mobil.Compact și simplu stilul se potrivesc bine cu orice stil decorativ casa.

Caracteristici:

Multifuncțional Ceas: inclusiv funcțiile de ceas de birou, ceas deșteptător, temperatura metru, și încărcător wireless, toate într-un singur dispozitiv.

Ceas Digital cu Alarmă și Calendar: cu exactitate a afișa ora curentă și data, tăcut design fără nici un zgomot ciudat, și sprijin pentru set 3 grupuri de trezire alarme.

Ecran mare: timpul și temperatura de afișare în timp real pe oglinda ecran, mare, alb cifre de clar vizualizare chiar și în depărtare și întuneric.

Contor de temperatura: detecta automat și va afișa temperatura curentă(℃/℉ de comutare), și actualizează la fiecare 60 de secunde.

Încărcător Wireless: real de încărcare wireless pentru telefonul tău mobil inteligent, și este compatibil cu marea majoritate a wireless reîncărcabilă iOS și telefoane Android de pe piata.

În condiții de siguranță și de Încredere: adoptă importate cu circuit de protecție cip, care are mai multe de protecție supra-tensiune, supra-încărcare, supra-descărcare, supra-curent, supra-curent, scurt circuit, temperatura, câmp magnetic, și interferențe.

Caietul de sarcini:

Culoare: Argintiu

Material: ABS

Intrare: 5V/1.5 a

Wireless de Iesire: 5V/1A, 5W

Calendar: 2000~2099

Ceas cu alarmă: 3 seturi

Unități De Temperatură: ℃/℉

Built-in Baterie: 3.0 V, 230mAh CR2023 baterie buton

Element Dimensiune: 160 * 75 * 40mm / 6.30 * 2.95 * 1.57 în

Element Greutate: 148g / 5.24 oz

Greutate pachet: 194g / 6.84 oz

Dimensiune pachet: 17 * 10.5 * 5.5 cm / 6.69 * 4.13 * 2.16 în

Lista De Ambalare:

1 * Ceas

1 * Cablu USB

1 * Manual De Utilizare (Engleza)

Notă:

Nu supraîncărcarea telefon, vă rugăm să scoateți telefonul este încărcat complet.

1.Produs Original, pozele sunt furnizate pentru clienții vechi.

2.En-gros/dropshipping ambele acceptate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o mai mare pret sau mai rapid de transport maritim.

3.Am expediat în întreaga lume prin China post,HK post EMS,DHL, Fedex,și așa mai departe,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi.suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare,deoarece este procesat de către terți de servicii.

4.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzută de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta .

1. Dacă ceva te face să nemulțumit sau supărat, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când satisface.

2. Dacă vă satisface cu produsul, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la lista de favorite și lăsați un feedback pozitiv (5stele) pentru a încuraja noi! ?

3. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice litigiu, fără nici o comunicare cu echipa noastră de servicii, credem că putem rezolva problema pentru tine perfect într-un mod prietenos !

Etichete: dragostea masă, ceas, ceas xiaomi, alarma secur, alb ceasuri de masa, ceas cu radio fm, supradimensionate 3d de condus ceas de perete, inteligent ceas deșteptător, ceas cu alarmă cronometru, ceas deșteptător cifre, ceas de perete

Stil Modern
Tip Display Digital
Greutate 1485.24g
Lungime 55mm
Tip Ceasuri De Alarmă
Material Alte
Lățime 105mm
Diametru 170mm
Forma Singură Față
Caracteristică Calendare
Origine NC(de Origine)
Tip Ecran led
Rezervă De Energie De Tip Digital
Numărul De Model ceas deșteptător

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea