LED Digital Dual Alarmă Oglindă Ceas Wireless bluetooth Bas Difuzor Radio FM+2 Porturi USB Încărcător Music Player Amânare Temperatura

113.43lei

123.30lei

-8 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

{infomodule}

Afișaj LED Dual Ceas Deșteptător Dual Unități fără Fir bluetooth Boxe Radio FM, Port USB, Difuzor Bass

CARACTERISTICI:

l Multifuncțional Ceas - Acest ceas cu alarmă dispozitiv poate fi ca un Difuzor bluetooth + Ceas Digital de Alarmă + Dual USB Stație de Încărcare + AUX in, USB disk și TF Card Juca + Interior Termostat + Radio FM Digital + un frumos Make-up Oglindă + Hands Free Telefon.

am Mare Oglindă cu LED-uri de Afișare - Nostru ceas cu alarmă Digital oferă o mare, ușor de citit Oglindă ecran cu LED-uri pentru a afișa ora, alarma, temperatura în mod evident, cifrele sunt destul de mare pentru a vedea cu ușurință.

l 3 niveluri de luminozitate a face mai ușor pentru a vedea nicăieri în mod clar în camera ta și lumina nu va interfera cu odihna pe timp de noapte.

am Boxe Wireless cu MICROFON încorporat - Compatibil cu toate dispozitivele cu bluetooth.Microfon încorporat pentru apeluri hands-free.AUX in ,USB disk și TF Card funcții de Redare a oferi mai alege să se bucure de muzică.Vă rugăm să conectați cablu AUX ca antena înainte de a folosi radio FM.

am Stație de Încărcare - Dual USB încărcător de porturi de încărcare două smartphone-uri sau tablete simultan și-a construit-in de protecție la supratensiune pentru a proteja dispozitivele inteligente.

am Dublu ceas deșteptător design - Două alarme de design, pentru zilele de lucru și una pentru week-end.În afară de ceasul cu alarmă de apel în interiorul, puteți seta, de asemenea, apel la FM sau card TF muzică și să ajustați volumul de ceas cu alarmă.

CAIETUL de sarcini:

Model : K11

Culoare : Negru, Alb

Net Greutate : 420g

Dimensiuni : 100mm x 84mm x 62mm

Parametrii Tehnici

Microfon : Da

Conectivitate : b luetooth/ AUX-in

Versiune bluetooth : V4.2

Distanta de transmisie : 10m

Putere de ieșire : 3W

Alimentare : AC100--240V (50/ 60Hz)

Adaptor de Ieșire : DC5V 2A

SNR : 70dB

Răspuns în frecvență : 60-25kHz

CR2032 Baterie Capacitate : 210mAh, 3V

PACHETUL INCLUDEDS:

1* Afișaj LED Dual Ceas cu Alarmă Radio FM Wireless bluetooth Speaker

1* Cablu De Încărcare

1* 3.5 mm Audio Cablu

1* Manual De Limba Engleză

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: încărcător wireless din lemn ceas, ceas deșteptător qi, ceas vorbitor, Ceas deșteptător difuzor bluetooth, radio cu ceas deșteptător, alarmă ceas vorbitor, multi ceas cu alarmă funcție de încărcare wireless, alarmă ceas de radio fm, rapid încărcător wireless ceas deșteptător, ceas deșteptător cifre

Tip Display Digital
Lățime 100mm
Lungime 150mm
Caracteristică Radio
Funcția Funcția Snooze
Origine NC(de Origine)
Forma Singură Față
Putere De Ieșire 3W
Distanta de transmisie 10M
Rezervă De Energie De Tip Digital
Material Plastic
Stil Modern
Tip Ceasuri De Alarmă
Greutate 350g
Tip Ecran led

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea