Boho Living Fereastră Perdea Bumbac Țesute Manual Tapiserie Decor de Perete Ușa Separator de Câmp Pentru Apartament Casa 90x180cm

78.42lei

112.03lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. Țesute manual Cortina: agățat ușă este pur mână-țesute perdele, tapiserie dream catcher, design unic, și este dotat cu materiale naturale, pentru a da oamenilor un sentiment minimalist, pentru a adăuga un sentiment de artă manual pentru camera ta.

2. Decora Casa Ta: frumos țesute perdeaua poate fi agățată pe caseta de metri în dormitor camera de zi pentru a acoperi caseta de metri, sau puteți decora ușile și ferestrele, astfel încât camera nu vor deveni inestetice din cauza caseta de metri.

3. Boho Vibe Furnizor de: agățat ușă caracteristici gros atmosfera boema a decora nunta si petrecere.

4. Naturale Fir de Bumbac natural, fir de bumbac a de reglare a temperaturii, anti-alergie, care este anti-static, eco-friendly și inodor, și agățat ușă este pur țesute de mână.

5. Petrecerea de nunta a Propunerii: boem agățat pandantiv poate decora stil boem de nuntă și de a face petrecerea ta de nunta mai frumoasa.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Dimensiune: 90*180cm/35.43*70.87 în, 100*200 cm/39.37*78.74 în

Material: fir de bumbac

Produs de întreținere:

În general, suspendate nu trebuie să fie curățate.Utilizați un uscător de păr pentru a sufla praful de pe ea cu regularitate.Dacă aveți nevoie să-l curățați, trebuie să-l spele de mână.Evita mașină de spălat curățare.Nu-l freca.Apăsați ușor spălați-l cu mâinile.

Metoda de curatare:

Mâinile-spălare, aplatizate pentru uscare

Lista De Ambalare:

Ușa Agățat Cortina*1

Notă:

Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o toleranță de 1-2cm.

Produsul este hand-made, firul este ușor de a fi distrus, după ce a primit-o, scuturați-l ușor pentru a netezi, cu fir de bumbac natural poate avea un miros, care este declanșat de bumbac ambarcațiuni, și puteți atârna doar produsul la perete, și mirosul va dispărea după câteva zile.

Etichete: o perdea de bucatarie, șirag de mărgele de usa, casă confortabilă boho, perdea de mărgele usa, autocolant de perete, moare perdele, boho decor, perdea pentru camera live, cortina tub, filmul fereastra

Deschiderea și Închiderea Metoda La stânga și la Dreapta Biparting Deschide
Tip De Instalare Built-in
Aplicabile Tip Fereastră Fereastră Franceză
Technics Țesute
Model Tip Solid
Tip Cortina
model Fire Vopsite
Material Alte
Stil Modern
Numărul De Model Ușa Agățat Perdea
Nume De Brand monokweepjy
Utilizarea Acasă
Origine NC(de Origine)
Prelucrarea Accesorii Cost Inclus
Format Șirag De Mărgele Frânghie
Locație Fereastra
Funcția Mare De Umbrire(70%-90%)
Picătură de transport maritim Suport

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea