10BUC(1BUC=1M Alb) Clasa de Top Octogonal Șirag de mărgele de Cristal Partiție Perdea Usa Perdele de Moda, Decor Acasă transport Gratuit

55.70lei

61.90lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Feedback-ul :

1. Feedback-ul pozitiv este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați 5 stele în feedback-ul pentru noi, dacă sunteți satisface cu produsele și serviciile noastre.Noi va oferim cel mai bun preț și servicii mai bune atunci când face o comanda data viitoare.

2. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe Balioilhaircare.ro.Noi vă va ajuta să rezolve problema.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Am înțeles nefericirea s-ar putea avea în cazul în care pentru a merge în neregulă, dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi rezultate satisfăcătoare.

3. Ne pasă de fiecare clienții, și vom fi întotdeauna gata să vă ajute.Sperăm să stabilească pe termen lung relație de afaceri cu tine!

Produs Descrition:

Teme: Acasă,Petrecere ,Totel Decor

Ocazie : Aniversare, Nunta, Cabină De Duș De Mireasă

Categorie : Perdea De Mărgele

Materiale : Plastic

Decor : NICI unul

Culoare : Clar

Personalizare: Non-personalizate

Dimensiune: 14mm acrilice octogon șirag de mărgele X 1M(Lungime)

Technic: manual conectat de argint chrome sari inel

. Fiecare fir va fi ambalat intr-un zip-lock pungă de plastic pentru depozitare ușoară după utilizare

Fiecare 14MM octogon cristal este atașat la argintiu (crom) 12MM sari inel, și poate fi personalizat prin simpla desprinzându salt inele la lungimea dorită!!

Cantitate:10buc=10Meters(1metere = 3.28 Picioarele pe fir)

Greutate neta: 0.3 kg

Transport Greutate: 0.32 kg

Ambalare : OPP

Imaginea De Mai Jos:

Transport:

1. Comanda dvs. va fi procesată în termen de 1-2 zile de la efectuarea plății.

2. Vom livra produsele la tine în conformitate cu adresa în Balioilhaircare.ro ordine.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa, vă rugăm să ne e-mail înainte de a livra pachetul.

3. China Post Air Mail, de obicei, durează aproximativ 15-60 de zile pentru a ajunge la adresa dvs. (în vacanțe este nevoie de mai mult timp, aproximativ 60 zile în Federația rusă); EMS are nevoie de 5-10 zile lucrătoare; Fedex are nevoie de 4-8 zile lucratoare, DHL durează 3-7 zile lucrătoare.

4. Nu suntem responsabili pentru nici o intarziere a ordinelor dacă ne-au trimis ei.Deoarece viteza de transport este în afara controlului nostru.

5. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

6. Pls nu ezitați să ne Contactați dacă aveți orice problemă de transport, noi va oferim răspuns satisfăcător.Nu supună un diferend opțional.Vă mulțumesc din nou!!

Etichete: cortina topuri, șirag de mărgele de usa, perdele, draperii romane, perdele, perdea de mărgele, cortina dublă, perdea de mărgele usa, blackout cortina verde, bambus ecran, dispozitiv roman perdele, partiție ecran

Funcția perspectiva
Stil Modern
Material Plastic
Technics Alte
Format Șirag De Mărgele Frânghie
Model Tip de bucurie
model Margele
Tip De Instalare Exterior Instalare
Prelucrarea Accesorii Cost Inclus
Deschiderea și Închiderea Metoda La stânga și la Dreapta Biparting Deschide
Numărul De Model 10MBJZ
Utilizarea Birou
Tip Roman Cortina
Aplicabile Tip Fereastră Fereastră Franceză
Locație usa

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea