TOMSHOO Benzile de Rezistență Set de Antrenament de Fintess Exercițiu de Reabilitare Benzi Bucla Benzi Tub Benzi Ușa de Ancorare Curele de Glezna Capitonat

103.19lei

171.99lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

17PCS

TOMSHOO 17Pcs Benzile de Fitness Setul include 5 Tub Benzi, 4 Bucla Benzi, 2 Manere, 2 de Ancorare Curele, 2 Transporta Saci și 1 Manual de Utilizare, care ajuta pentru a varia rutine de antrenament și provocare-te pentru a atinge niveluri mai ridicate.La benzile de rezistență pot fi integrate perfect pentru a îmbunătăți rezistenta musculara, forta, echilibru, flexibilitate, conștientizarea corpului și coordonarea.În afară de body-building și de ardere a grasimilor, set de fitness este, de asemenea, util pentru un prejudiciu de reabilitare, perfect pentru începători la experți.La pachet compact și lumină greutate, antrenament set va fi cu siguranta un avantaj și pentru a garanta o mult mai interesantă călătorie.

Caracteristici:

DIVERSE OPȚIUNI de FORMARE: 17pcs Benzile de Fitness Setul este format din 5 Tub Benzi, 4 Bucla Benzile de Rezistență, 2 Manere Capitonat, 1 Usa de Ancorare, 2 Curele Glezna, 2 Transporta Saci, 1 Manual de Utilizare.Cu acest antrenament complet kit, nu veți pierde orice șansă de a contesta diverse dificultăți de formare pentru dezvoltarea fortei si tonifiere musculara.

REGLABIL pe NIVELE de REZISTENTA: Fiecare bandă de frecvențe diferite în culori și niveluri de rezistenta: Galben - 5lbs, Albastru - 10lbs, Verde - 15kg, Negru - 20lbs, Roșu - 25lbs, cu rezistență totală în greutate de 75lbs.Puteți regla tensiunea intensitatea pentru a realiza obiectivele personale prin aplicarea o singură bandă sau combinarea mai multor benzi, perfect pentru începători sau profesioniști, bărbați, femei, tineri sau copii.

SUPERB EXPERIENȚĂ de ANTRENAMENT: a Făcut de înaltă calitate din latex natural și a firelor de nailon, benzile sunt snap-rezistente și capabile să mențină maxim de nivele de rezistenta, chiar și după repetate întinde și de a folosi.Capitonat mânere și gros căptușit glezna bretele asigure un nivel optim de confort și protecție în timp ce faci exercitii fizice.

EXERCITAREA ȘI de REABILITARE: Nu numai pentru zi cu zi de antrenament de fitness si arderea grasimilor, aceste benzi sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă pentru reabilitarea persoanelor care suferă de picior, genunchi și spate leziuni, utile pentru recuperarea de la MCL, ACL, înlocuire de genunchi rotula și menisc la dezintoxicare, alegerea perfecta pentru femeile care sunt în căutarea de a păstra trupurile lor în formă după sarcină și naștere.

UȘOR și PORTABIL: Ambalate in geanta, tot kit-ul cantareste doar 2,4 kg și se potrivesc cu ușurință în rucsac sau servietă, astfel încât să puteți face antrenament la domiciliu, sala de sport, la birou sau în deplasare.

Caietul de sarcini:

Material: Latex + Nylon

Tub De Trupe:

Lungime: Aprox 1,2 m / 4ft

Rezistență: Galben - 5lbs, Albastru - 10lbs, Verde - 15kg, Negru - 20lbs, Roșu - 25lbs

Bucla De Trupe:

Circumferinta: 62cm / 24.4 în

Latime: 5cm / 2.0 în

Rezistență: Roșu - deschis (10lbs); Verde - Mediu (20lbs); Albastru - Grele (30lbs); Negru - Extra heavy (40lbs)

Ancora Curea:

Lungime: 458mm / 18

Lungime: 39mm / 1.5 în

Grosime: 5,5 mm / 0.2 în

Dimensiuni Ambalaj: Aprox. 26 * 26 * 8cm / 10.2 * 10.2 * 3.1 în

Greutate Pachet: Aprox. 1080g / 2.4 lb

Lista De Pachete:

5 * Tub De Banda De Rezistență

4 * Bucla Banda De Rezistență

1 * Ușă De Ancorare

2 * Curea De Ancorare

2 * Mâner Moale

1 * Mic Geantă de transport pentru Bucla Benzi

1 * Geanta de transport pentru Kit Complet

1 * Manual De Utilizare

5PCS

Caracteristici:

5pcs exercițiu benzi cu culori diferite, fiecare este marcat în mod clar cu greutate indicație pentru diferite tensiuni gama: Galben 5-15 LB, Rosu 15-35LB, Negru 30-60 LB, Violet 40-80LB, Verde 50-125LB.Utilizarea cu o singură bandă sau combina mai multe benzi pentru a efectua o provocare mișcare de rezistență.

Fabricate din latex natural, cu bucla benzi și se potrivesc confortabil în jurul valorii de corpul tau.Grele materialul este rezistent la rupere si construit pentru a dura mult timp, în ciuda repetatelor întindere.

Complet echipate cu o ușă de ancorare și 2 mânere pentru a extinde soiuri de exercițiu cu benzile de rezistență.În curele de nailon sunt tricotate strâns pentru a evita ușor rupere și sfâșiere.

Vine cu un sac de depozitare convenabil pentru portabilitate.Tot pachetul este compact, care nu va dura prea mult spațiu sau adăuga un plus de greutate grele la rucsac, perfect pentru a transporta la sala de sport, office sau de călătorie.

Mare ajutor pentru a trage în sus, bărbie-up-uri, sosuri pentru a promova formare musculare, de a dezvolta flexibilitatea corpului și a mobilității fizice, potrivit atât pentru bărbați și femei.

Caietul de sarcini:

Material: latex Natural

Circumferinta: 208cm / 6.8 ft

Grosime: 4.5 mm

Lățime: Galben 7mm, Rosu 13mm, Negru 22mm, Violet 34mm, Verde 49mm

Domeniu de rezistență: Galben 5-15 LB, Rosu 15-35LB, Negru 30-60 LB, Violet 40-80LB, Verde 50-125LB

Dimensiuni ambalaj: 27 * 21 * 12cm / 10.6 * 8.3 * 4.7 în

Greutate pachet: 1445g / 3.2 lb

Lista De Pachete:

5 * Banda De Rezistență

1 * Ușă De Ancorare

2 * Mâner

1 * Geanta De Transport

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Etichete: Se potrivesc, exercițiu, sport tub de rezistență, titan tomshoo, excersise echipamente, banda trx, ponderat glezna benzi, pandora craniu, acasă tren, manusa de box

Funcția Cuprinzător Exercițiu De Fitness
Numărul De Model benzile de rezistență set
Cerere Trage Coarda
Nume De Brand TOMSHOO
Origine NC(de Origine)
Numele Departamentului Unisex

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea