Fitness Abdominal Agățat Centura de Formare ABS Curele de Pullup Curea Bărbie, sus, Sus de Formare Musculare de Sprijin Exercițiu de Antrenament Echipamente

58.64lei

87.54lei

-33 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere

100% de brand nou și de înaltă calitate

null

Material:Nylon

Culoare:așa Cum se arată

null

Ab agățat curele ajuta să tonul, să consolideze, și rupe în bucăți muschii abdominali de bază pentru a crea o mai flexibil, mai puternic, mai sexy cu perdeaua ridică piciorul, ascensoare picior, verticale abdomene, și mai mult.

Creați un antrenament intens aproape oriunde cu ab brațul curele compatibil cu standardul ușă, trageți în sus baruri, bărbia sus baruri, sau mai multe sisteme de gimnastică, astfel încât să puteți sta în concordanță cu programe de antrenament.

null

Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.

Design de moda,100% Brand Nou,de înaltă calitate!

null

Notă:

Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus.

Deoarece dimensiunea este măsurată prin mână, nu va fi o eroare de 1-3cm, vă rugăm să nu te superi

null

Pachetul Inclus:

2 buc musculare Abdominale formare centura

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Garantam calitatea produselor noastre.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Etichete: steagul american înot, abs curea, bicepsul, pullup, casă de fittness echipamente, bara de pullup, personaliza yoga curea curea, echipamente de fitness pentru a coloanei vertebrale, revoflex xtreme antrenament set, bar trageți în sus

Funcția Cuprinzător Exercițiu De Fitness
Origine NC(de Origine)
Element Nume Musculare abdominale formare centura
Material Nailon
Cerere Agățat De Formare Curea
Numele Departamentului Unisex
Numărul De Model agățat de centura

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea