70cm Lat Biceps Triceps Corzi Trage în Jos Rope Cablu de Atașament Mâner Sport

62.93lei

101.50lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

70cm Lat Biceps Triceps Corzi Trage în Jos Rope Cablu de Atașament Mâner Sport

Caracteristici:

1. Coarda de lungime este de 70 cm (23.62 inch) și este de aproximativ 70 cm (27.55 cm), inclusiv mâner.Biceps coarda este de 28 mm (1.1 inch) în diametru

2. Biceps și triceps rope picătură cablu atașamente sunt realizate din extrem de durabil și grele răsucite nylon flexibil cablu cu un confortabil poliuretan (PU) mâner

Pull-down cordon dispune de un heavy-duty rotative, inel de metal pentru conectare ușoară la universal sistem de fitness și carabină pe cablu de mașină.

3. Nostru cordon mânere sunt potrivite pentru utilizarea la domiciliu sau în sala de gimnastică, mai ales dacă numărul de accesorii este limitat, iar mașina este gratuit.Un bun instrument pentru consolidarea triceps, biceps, spate, umeri si muschii abdominali și îmbunătățirea prindere.

4. La sfârșitul coarda mânerul lat mașina este fabricat din material non-alunecare, care ajută pentru a prinde și de a asigura uniformitatea în exercițiu, în timp ce în același timp, se simt confortabil

5. Biceps cablu este accesoriul perfect pentru a vă asigura că nu trebuie să așteptați pentru sala de sport propriu accesorii pentru a obține de antrenament de care ai nevoie.Realizate dintr-un material durabil, robust, răsucite, cablul de nailon cu un non-alunecare mâner care vă ajută să mențineți și să păstreze antrenamente consecvente și confortabil.

6. Un instrument bun pentru a crește mușchii triceps, biceps, spate, umeri și abdomen și de a îmbunătăți aderența.

Categorie Produs: Raliu

Lungime: 70CM

Material: nylon, plus fibra de sticla

1. Puternic funie de nylon.

2. Oțel agățat catarama.

3. Cauciuc cap.

Pachetul inclus:

1buc

Despre noi

Compania noastra este un profesionist transfrontaliere companie de e-commerce cu personal profesionist, produse profesionale si marci.

În principal avem de a face produsul cu ridicata și cu amănuntul.

transport

Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim .Dacă doriți să expedieze prin poștă ,vă rugăm să plătesc taxă suplimentară de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile după ce plata este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Nu vom rambursa taxa de transport maritim pentru transporturile refuzat.

Rambursare

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 20 de zile de la primirea bunului pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Etichete: bara triceps, cactus icon, bitmain, tricep vertical coarda, led bar atașament, acasă antrenament de fitness scripete sistem de cablu, franghie triceps, lat dispozitive pentru mașini de, tricep, rx470

Numărul De Model /
Origine NC(de Origine)
Numele Departamentului Unisex

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea