Rosu Verde cu Laser a Purtat Vedere Kituri pentru .177 la Calibrul 50 Red Green Dot Boresighter pentru Vânătoare Pușcă cu Lunetă Comutator

48.97lei

94.15lei

-47 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NOTĂ: Deoarece vamal nu permite bateriei să treacă, așa că nu va fi în măsură să vă trimită o baterie, sperăm că vă puteți înțelege.

Acest colimator este potrivit pentru lunete de ochire în puști și puști fără a trage un foc.Vedere cu emită o chintă de culoare Roșie sau Verde fascicul laser, oferind precise de referință pentru reducerea la zero domeniul de aplicare și vederea alinierii Caracteristici: 1.Ușor de utilizat și de instruire. 2.Greutate de lumină și durabil. 3.Laser precis Plictisesc vedere colimator. 4.A se potrivi orice 0.177 la 0,50 calibru pistoale, puști, obiective și domenii de aplicare. 5.Vine cu instrumente, 8 adaptoare.Caietul de sarcini: Material: Aluminiu Max putere de ieșire: mai putin de 5mW Lungime: 178mm Undă Laser: 532nw Putere: CR2 3V baterii (Nu include)

Stimati clienti, buna ziua!Dacă există ceva în produsul care te nemulțumește, vă rugăm să Ne contactați,Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Vă rugăm să nu ne dea pedeapsa cu moartea,Suntem dornici de a îmbunătăți și de a asculta opiniile,vă Rugăm să ne dea mai puțin timp și de oportunități, vă doresc un cumpărături fericit .

Etichete: laser pointer, e red dot sight, laser, alezaj laser, 308 laser, flip domeniul de aplicare, 22lr cu laser, w11, fibre laser cutter, red white dots

Tip Laser
Max Putere De Ieșire mai puțin de 5mW
culoare negru
Putere De Ieșire 1-5mW
Putere CR2 3V baterii
Material Aluminiu
Numărul De Model Pusca cu Laser Verde BoreSighter Laser PRECIS Plictisesc Vedere Cal .22 .50
Lungime 178mm
Origine NC(de Origine)
Laser lungime de undă 532nw
Laser De Culoare Rosu sau Verde

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea