Tactică Militară Reîncărcabilă Pistol Mini Verde cu Laser de Vedere pentru Glock, Colt 1911 Airgun Pusca Pistol se Potrivesc 20mm Rai Muntele

119.71lei

170.99lei

-29 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini Material: O luminum Laser: 50-100m de undă Laser: 532nm spot Laser: 15-20mm@53 de milioane de timpul de Lucru: 70min de Încărcare votage: 4.1 V-5.1 V de Montare: 20mm Dimensiune:42*34*23mm (produs), Greutate: 27g greutate Totală: 100 g Pachetul include: 1 x Verde cu laser sight 1 x USB 1 X Adaptor de Alimentare 2 x Chei

PLATA

Acceptam Alipay, Paypal, West Union, T/T.

TRANSPORT

1.Mai întâi de toate, vă rugăm să verificați primirea adresa și asigurați-vă că

adresa este corectă ( nu se Poate modifica adresa după ce coletul este trimis) .

2.După plata integrală eliminate, produsele vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare.

3.Odată ce produsele livrate, ne puteți cere oferta de numărul de urmărire.

4.Timp de transport maritim este doar estimată și nu garantat.Dacă nu primi produsele în limita de timp, vă rugăm să ne contactați pentru rezolvarea problemelor.Nu vom precupeți nici un efort pentru a satisface satisfactia dumneavoastra.

5.Nu suntem responsabili pentru orice plata taxelor vamale sau a taxelor la import dacă cineva dintre acestea au avut loc ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Observație: Livrare limita de timp este de 45 de zile lucrătoare de la plata. (Brazilia: 90 de zile, Rusia: 60 de zile)

POLITICA DE RETURNARE

1.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați în primul rând.Se întoarce sunt permise.Se întâmplă doar în termen de 14 zile după ce sunt primite produsele.

2.Dacă achiziționați sunt deteriorate în timpul progresele înregistrate de transport maritim, vă rugăm să ne contactați.Ne vom ocupa cu aceste probleme cât mai curând posibil.

3.Avem nevoie de mai multe informații, precum și.Reveni detalii, inclusiv de transport maritim număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni si ID-ul comenzii sunt necesare.

4.Toate întoarcerea de cumpărare trebuie să fie în original condiții.Și nu suntem responsabili pentru taxele de transport și manipulare.Multumesc.

FEEDBACK-ul

1.Vă rugăm să ne dea 5 stele!Succesul nostru depinde de satisfactia dumneavoastra.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

3.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme cu privire la tranzacția înainte de a trimite orice feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolva toate problemele.

4.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Etichete: airgun pcp, arma, mare pe luneta, cerc material, laser, dbal, bipod, riflescope hakko, 4 x 32 pușcă domeniul de aplicare, Glock 19

Laser De Culoare verde
Material Aluminiu
Numărul De Model Baterie Reîncărcabilă Cu Laser Verde Vedere
Tip Laser
Putere De Ieșire 1-5mW
Laser Laser range mai mult de 100m
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea