9H Anti-zero Mașină de Lichide Ceramice Strat Super-Hidrofob Strat de Sticlă poloneză

14.62lei

20.89lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

9H Anti-zero Mașină de Lichide Ceramice Strat Super-Hidrofob Strat de Sticlă poloneză

Caracteristici:

. După ce a pictat cu acest kit, un strat de protecție vor fi acoperite pe caroserie, pentru a proteja masina de la ceață salină coroziune, pasăre picături, lumina UV, zgârieturi, chips-uri piatra, pulbere de fier etc.

. 9H duritate tech face masina menține flexibil sub oferind în același timp o rezistenta la apa acoperă la suprafață, apropo, pentru a primi o ceara efect, curățarea, stralucitoare mașina înapoi la tine.

. Cu duritate de super hydrofobowa strat de sticlă.La jertfa acoperite la suprafață poate fi folosit ca un strat de bariera.

. Inclus 30ml Masina de Acoperire Ceramice și un Burete.

Caietul de sarcini:

Material: Polisiloxan și alte Nano materiale etc.

Culoare: Albastru

Dimensiune: 3.0 cm*5.0 cm*8.0 cm

Duritate: 9H duritate

Durabilitate: aproximativ 3-6 luni

Grosimea stratului de acoperire: despre 30um

Luciu: lucios ca o oglindă cu excelente lucios

Anti-coroziune: PH toleranță: PH2-12

Rezistenta la caldura: Pana la 760 de grade

Pachetul Inclus:

1 x Masina de Lichid Strat Ceramic

1 x Burete

1 x Manual de Utilizare

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3mm abatere.Multumesc!!!

Fierbinte De Vânzare

1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Deci, vă rog, nu deschide orice litigiu sau să ne dea neutru sau Feedback-ul neutru

2. dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru după ce primiți , vă rugăm să ne contactați în primul rând, va vom oferi o soluție satisfăcătoare la ultima

1.Noi nu facem responsabili orice fiscale personalizate, dar ne-ar ajuta să scrie o valoare mai mică pentru a vă ajuta să evitați taxe vamale,

2.De obicei, ne va declara Valoarea minimă pentru a evita plata taxelor vamale, dar din cauza diferitelor politici în diferite țări, nu putem controla acestei condiții, astfel încât cumpărătorii ar fi plătit pentru unele fiscale personalizate.

3.Cumpărătorii pot să ne lăsați un mesaj pentru a ne spune cât de mult valoarea pe care ar dori să declare, atunci când plasați comanda, ne-ar face cu ea ca mesajul tău.

1. Vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plată, nu ar responsabili orice rambursare că nu oferă dreptul de adresa(inclusiv detaliate adresa, numărul de telefon ), tot pachetul va fi trimis cât mai repede posibil.

2.În mod normal, v-ar lua la pachet la 10-35 de zile, dar Rusia, Brazilia ar putea nevoie de 15-60 de zile, dacă nu ai primit pachetul în 60 de zile, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne-ar returna integral banii.

3. EMS și DHL vezi nu sunt reale costurile de transport.Real costul de transport maritim este mult mai puțin decât costul de transport maritim vezi.Vă rugăm să ne contactați în stația de scrisoare, vom ajusta prețul pentru tine.

Etichete: vopsea auto, aromoterapie din ceramica, blana motocicleta jacheta, 12v căldură pad, soft99, masina strat ceramic, nano ceramica pentru auto, sticlă poloneză, clasa de, 9h lichid

Origine NC(de Origine)
Dimensiune 3.0cm*5.0cm*8.0cm
Duritate 9H Duritate
Numărul De Model d-fix9h
Material Polisiloxan și alte Nano materiale etc.
Durabilitate Aproximativ 3-6 luni
culoare albastru
luciu Strălucitoare ca o oglindă cu excelente lucios

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea