19PCS Car Trim Removal Tool Set Audio Radio Panoul de Instrumente de Ștergere de Reparare Kit Pentru Usa de Masina Panel Consola centrala&de interior Dotari

81.35lei

101.66lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

1. 19-piese auto interior demontare tool kit-ul include aproape toate instrumentele necesare pentru asamblare și dezasamblare, ajutându-vă pentru a îmbunătăți eficiența de întreținere și demontare.

2. Design Ergonomic, comod pentru a ține, mai eficientă și economisirea forței de muncă.Fiabile materiale si design, mai usor, mai lin, ușor de transportat, toate tunderea instrumente nu se va rupe cu ușurință sau îndoi.

3. Portabil cu fermoar geanta, mai ușoare, ușor de depozitat și de transportat.

4. Decor interior instrument de ștergere se face de impact nailon rezistent, care oferă durabilitate super, robustețe și fractură de rezistență.În întreg procesul de modificare, curba de design este moderată, fără claritate, și instrument de caracteristici de rezistenta la zgarieturi si inocuitatea la vopsea auto.Ele pot fi folosite pentru o lungă perioadă de timp, fără tocire margini.

5. Masina de panou de ușă removal tool kit este foarte potrivit pentru masina repararea audio/radio, panou usa, consola centrala, panoul de instrumente, ferestre, acoperiș, lumini, accesorii de interior, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: 19PCS Car Trim Removal Tool

Cantitate: 19 bucati/set

Material: plastic, nailon, oțel inoxidabil

Dimensiune: așa cum se arată

Scop: Pentru a repara masina audio/radio, panouri de usi, consola centrala, bord, ferestre, acoperiș, lumini, accesorii de interior, etc.

Lista De Ambalare:

1*Car Trim Removal Tool Kit (Set 1 19PCS)

Etichete: mop kit de reparare, cotiera auto protector, mens kit de reparare, parul kit de reparare, jura kit de reparare, cotiera auto universala, garnituri kit de reparare, cotiera acoperire pentru, banda elastica pentru masina, tpe kit de reparare

Suport Dropship/En-Gros/Epacket
Application2 Panou Ornamental Clip Scule De Mână Set
Application3 Masina De Dezasamblare Instrumente
Numărul De Model 2020
Caracteristică Professional Removal Tool Set
Tip Masina Trim Removal Tool Set
Application1 Stereo Al Mașinii Instrument De Ștergere Set

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea