Inula p 100 comprimate. Un remediu natural cu un pronunțat efect antimicrobian. Ameliorarea durerii, ameliorarea durerii, transpirație.

4.71lei

5.24lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

NARD P

Un medicament natural care oferă un antimicrobiană pronunțată, otharkivaya, anti-inflamatorii, dureri de absorbție, spasmolitic, chimice, chimice, chimice și chimice -Accelereaza procesul de regenerare a membranelor mucoase, -Promovează vindecarea ulcerului leziuni de către GCT; -Activează producția de bilă și la eliminarea acestuia; -Stimulează producția de suc gastric; -Consolidarea peristaltics a intestinului; -Reduce procesele de fermentație în intestin; -Are proprietati anti-inflamatorii, anti-helmintic, acțiune antibacteriană.

Descriere

Devilah mare (nume de persoane "divosil", "floarea soarelui Sălbatică") se referă la mai mulți ani de plante din astres familie.Acesta crește puțin mai mult de o jumătate de metru în înălțime.Este comună în întreaga partea Europeană a Rusiei, precum și în Siberia, Caucaz și Asia Centrală.Cultivate pentru a produce materii prime medicinale.Ea are într-adevăr un set foarte mare de proprietăți de vindecare.

Acțiune farmacologică:

Este natural hepatita protector.Normalizează activitatea tractului gastro-intestinal: stimulează secreția de ventriculară suc și îmbunătățește digestia, reglează intestinului, și îmbunătățește fluxul de sânge.Se solidifică spută vâscoasă în bronches și își promovează eliberarea rapidă.Ea are o biliar, urinar, potogonous, anti-helmintic, antiseptice, anti-inflamatorii, anti-alergice, și de alți factori.Este o alinare a durerii bun agent.Regleaza activitatea sistemului de reproducere, în special, ajută cu probleme cu concepția.

Diferențele de medicamente similare:

-Spre deosebire de enzima de medicamente, care sunt suprimarea producției de către organismul de a enzimelor proprii, ceea ce duce la formarea de pietre biliare si diabet, "devyazil T Al -Mai eficient decât extracte datorită tehnologiei de cryoprocessing, care își păstrează toate proprietățile de rădăcină de viryasila, precum și datorită vitamina C; -Nu au cele mai multe efecte secundare caracteristice de droguri sintetice; -Un risc scăzut de reacții alergice, deoarece este facut din plante cultivate în zonele ecologice din banda de mijloc din Rusia, și este dovedit că planta este cel mai potrivit pentru oameni pentru a

Recomandat:

Cu boli ale tractului respirator superior, ficat, rinichi si vezica biliara, boli inflamatorii ale gingiei, răceli și boli infecțioase (gripă, febră).

Contraindicații:

Sarcină, alăptare, intoleranță individuală a produsului componente.Înainte de utilizare, este recomandat să consulte un medic.Cantitatea de lactoză incluse în tablete, ca substanță auxiliară, nu au un efect negativ asupra persoanelor cu diabet zaharat și care suferă de intoleranță.

Recomandări pentru recepție

Adulți 2-3 comprimate de 3 ori pe zi în timpul meselor.Durata de recepție este de 1 lună.Nu este medicament!

Etichete: bec led g9 50, lg v20 produs video, banii băncii copii baieti, msr sticla de combustibil pompă de, felinar colier câine, lg v20 proteja de sticlă, memorie ddr3 8gb ddr3, macaralele harry potter, deschiderea baul mazda 2

Termen De Valabilitate 2 Ani
Origine RU(de Origine)
Nume De Brand Секреты Долголетия
Gen Unisex
Unitate De Încărcare Sticle
Ambalare Sticla
Certificare ce
Numele Departamentului De vârstă mijlocie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea