Cumparaturi Pliabil Husă Pentru Plaja Reutilizabile de Lucru Non-țesute de Depozitare a Alimentelor Izolate Picnic Sac Cu Mânere de Călătorie de Pescuit Alimentar

37.16lei

50.21lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Materiale: saci prânz reutilizabile sunt realizate din non-țesături și folie de aluminiu.Geanta nu este doar rezistent și durabil, dar, de asemenea, ușor de transportat.

Cooler geanta are fermoar de sus și păstrează alimentele și băuturile reci sau calde pentru ore.Perfect pentru transportul de alimente și de livrare,

sau pentru păstrarea produselor alimentare, băuturi, salate, mese și gustări proaspăt și rece sau cald pentru câteva ore, atunci când merge la un picnic sau pentru o excursie la magazin alimentar.

Aceste izolate pungi de cumpărături pliază plat pentru depozitare ușoară.Izolate sac stă în poziție verticală, cu construcție rigidă atunci când este gol.

Ușor de Curățat: Clătiți punga cu apă curată după fiecare utilizare de picnic, geanta, apoi uscați-l prin expunerea la soare.

O gamă largă de Aplicații: picnic saci sunt potrivite pentru zi cu zi de cumpărături mall-uri, plaje, de călătorie, picnicuri, drumeții, etc.

Caietul de sarcini:

Material: non-țesute tesatura, folie de aluminiu

Culoare: gri

Aplicabile: comercial mall, scoala, plaja, turism, picnic, drumetii

Dimensiune: (Aprox) 39.5*32.5*22.5 CM

Pachetul Inclus:

1 buc x Izolate Geanta Picnic

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Etichete: geanta eco friendly, pește pulbere, clover tool, crap alimentare, geanta cooler, geanta reusabl, geanta de cumparaturi, canvas cooler, produse alimentare de livrare sac izolate, coș net

Nume De Brand HOUSEEN
Stil Modern
Origine NC(de Origine)
Material Non-Țesute Tesatura

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea