2020 XIAOMI MIJIA tijă filare spinning ultralight filare pescuit tijă de Carbon la Polul Canne Crap Fly Viteze Scaun Tambur feeder

448.52lei

575.01lei

-21 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

YEUX ultra greu de carbon timp arunca tija set

Rafinat arbore / Spirala volan seat / Ceramică inel de ghidare / Solid stâlp sfat / EVA prindere / Cu super-shun sistem / linie Groasă

Corpul tijei este puternic și dur, nu se tem de lucruri mari

Carbon X cruce textura de pe suprafața tijei corpului, stratul exterior de rășină epoxidică capacul pentru a evidenția atmosfera;tija este fabricat de înaltă densitate și conținut redus de grăsimi cârpă de carbon, care pot spori elasticitatea cârpă de carbon.Tookfun

Ameliorarea stresului la pescuit

Departe de agitația din oraș, găsi o bucată de pământ pur al minții, reîncadrarea în munți și râuri, eliberați presiunea, adevărata pasiune aparține oameni, bucurați-vă de plăcerea de triton de luptă.

Dubla asigurare de design, nu este ușor să cadă de pe

Dublu de prindere design, concave și convexe slot ferm de blocare a roții scaunului, inel de metal, durabil, stabilitate buna, detasabila, capacitatea de puternic pentru a rezista tremura.

Ceramica inel de ghidare, stabilă și fermă

Adopta anti-rugina ghid de metal inel de sprijin, anti-coroziune, dublu jos trei puncte de sudură de sprijin, mai stabilă și fermă, anti-cădere, carbură de siliciu ceramice inel de ghidare, duritate mare, rezistent la uzura, nici o deteriorare linie, linie mult mai buna.

Solid rod ușor, puternic capacitatea portantă

Consolidarea solid rod sfat, oversize bearing, nu este ușor de a sparge articulațiilor, tija ghid sfat inel, pentru a reduce diferența între inelul de ghidare și corpul tijei, evita în mod eficient ghid în jurul valorii de linie, dar, de asemenea, reduce uzura pe linia de pescuit, face linia mai buna.

Explozie-dovada design inel

Integrat de metal explozie-dovada design inel, atunci când lupta de pește tija este subliniat în mod egal, strângeți tija comun, pentru a preveni explozia.

EVA prindere, se simt confortabil

EVA procesul de spumare, anti-alunecare, sudoare de absorbție, rezistenta la uzura, bun de aer permeabilitate;design Simplificat, prindere complet, astfel încât fiecare margine netedă;Metal anti-impact cauciuc după blocarea, design de apa orificiu, în mod eficient de scurgere a apelor reziduale în tija comună, pentru a preveni pe termen lung de întreținere de coroziune rod corpului.

Tija roții de potrivire, one-stop de potrivire

Puternic și dur tija de corp cu 4+1 rulment roata de tors pescuit roata, de înaltă rezistență corpul principal, capacitate mare de magneziu aliaj de aluminiu sârmă cupa, la stânga și la dreapta mâner pliabil schimb, consolidarea roata jos si tija îndeaproape corpul.

Super buna a sistemului

4+1BB rulmentului, utilizarea perioadă lungă de timp poate asigura, de asemenea, de transport și de sistem stabil buna linie de descărcare de gestiune, puternice și durabile, fără oboseală;oțel Inoxidabil ax pentru a preveni apa de mare de eroziune.

Linie groasă bloc

Îngroșat turnare din aliaj de fișiere pot rezolva în mod eficient deformare de turnare inel sub influența forțelor externe, și de a îmbunătăți curling coeficientul de linia de pescuit pentru a obține efectul de netedă și nedeteriorate linie.

Pliabil rocker

Metal armat poate fi pliat culbutorilor, materialul este puternic și durabil, nu să se rupă ușor, ușor de transportat;Stânga - dreapta și brațul rocker schimb, convenabil de a folosi de diferite obiceiuri de pescari.

Cu vedere la mare, însoțite de valuri de nebun ieșire de sunet, simt impactul de moment și entuziasmul de ridicare pește;Acum, hai să mergem!Nu așteptați!Un moment pentru a prețui pentru totdeauna.

Control Strict de calitate

YEUX strict controlează fiecare proces si fiecare produs trece printr-bine procesul și de calitate stricte de testare pentru a se asigura că acesta respectă standardele.

Show detalii

Lista De Produse

Notă:

Aceasta este XIAOMI lanț ecologic produs.Nu există nici un XIAOMI logo-ul pe produs și ambalaj.Vă rugăm să știu,

Etichete: alimentator de alimentare cu tijă de pescuit, practica tijă zbura, tijă filare ultralight rock, 3 xaomi, 3 tijă zbura, pescuit tijă de crap, xioami banda a 3-a, finanțe unelte de pescuit, fuji scaun tambur, pește crap rod

Data De Lansare 2020
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Xiaomi
Material de carbon
Poziția Rezervor Iaz
Duritate Extradure
Diametru De Top 1.8 mm
Categorie Tijă Telescopică

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea