Maximumcatch 3/4/5/6/7/8/10WT Fly Rod 9FT 4Pieces Mediu-rapid Grafit IM8 Zbura Tijă de Pescuit

141.22lei

239.38lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Maximumcatch 3/4/5/6/8/10/12WT Fly Rod 4Pieces Mediu-rapid (Grafit IM8) Tijă de Pescuit Zbura

. CONCEPUT pentru un PREMIUM ENTRY-LEVEL LA UN REMARCABIL PREȚ ATRACTIV - un de înaltă calitate de martor, folosind cele mai bune componente disponibile pentru acest preț, tija se simte ca cele mai multe tije de două ori sau triplu la pret.Cea mai bună alegere pentru cei tineri să intre în zbura de pescuit și, de asemenea, funcționează în mod fiabil pentru pescar experimentat pentru un back-up rod.Vrem doar pentru a face zbura de pescuit simplu și la prețuri accesibile.

.EXCLUSIV MAXLINQ GOL TEHNOLOGIE Pură fișierele im7 24T plus 30T fibra de carbon.Amestecat cu 5 straturi de carbon, inclusiv Armat Musculare strat de carbon cu cel puțin 20% creștere în putere.de înaltă performanță gol va dovedi calitatea nu este numai asociat cu mare dolar, etichete de preț, cea mai mare performanță la preț.

.DISTANȚĂ și de PREZENTARE –o acțiune rapidă design rod gol pentru a excela în distanță și de prezentare.Încărcarea cu ușurință pentru mulaje lungi în vânt.Slim taper proiectat pentru a fi neted și puternic, toate pentru ușor de lungă distanță de turnare.Ceea ce face mai ușor pentru noi oamenii încep să se pentru a zbura de pescuit pentru a deveni un mare frecventă zbura fisher.

.STANDARD RIDICAT GHIDURI de BUNA –MaxSelect Ghiduri de Stripare și Ultra ușor, Greu Cromat inox snake ghiduri și Peste de dimensiuni sfat buclă pentru fluidă mai turnare.

.PUR PLUTĂ HANDL și SCAUN TAMBUR –Pur+ Conturat Mâner Plută pentru cazare de prindere și, de asemenea, util pentru turnare.Densitate mare de aluminiu prelucrat scaun tambur cu doi de sus-inchidere cu inele de fixare de încredere de role picior.Și nu vor tolera apă sărată mediu.

.UN AN de GARANȚIE și durata de Viață Repararea de Garanție - MAXCATCH ca 15 ani fly rod fabrica,oferta "Fără Complicații" garanție pentru toate tijele pentru un an.Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu noastre de rod, puteți reveni în orice moment.Și oferim, de asemenea, durata de viață reparatii pentru Toate Maxcatch tije.

Etichete: clește de pescuit de pescuit, practica tijă zbura, zbura de pescuit linii, lurekiller tija sea, tija pește, zbura tije de pescuit tati, pește linie, fly rod maxcatch, johncoo nada, pește crap rod

Mâner A+ Clasa De Plută Prindere
Fibra De Carbon IM8 24T+30T Carbon
scaun tambur CNC de Prelucrat panouri Aluminiu Scaun Tambur
Tija De Acțiune Mediu-Rapid De Acțiune
Ghid Hard chrome ghid
Numărul De Model Noi Extreme Fly Rod
Nume De Brand MAXIMUMCATCH
Poziția LAC
Material de carbon
Diametru De Top 1.1 mm
Linie wt 3/4/5/6/7/8/10/12 WT
Origine NC(de Origine)
Lungime Tija 8'4"/8'6"/9'0"/9'6"/10'
Pachet PVC Transparent Plastic Dur Tub Tija
Secțiunea 4 bucati
Duritate GREU
Categorie Zbura De Pescuit Tijă

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea