De Uz Casnic Din Ceramica Bețigașele Titularul De Bucătărie Cu Două Țevi De Scurgere A Mucegaiului Cutie Cu Baza Tacâmuri Depozitare Unelte Stil European Acasă

154.89lei

221.29lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

De uz casnic din Ceramica Bețigașele Titularul de Bucătărie cu două țevi de Scurgere a Mucegaiului Cutie Cu Baza Tacâmuri de Stocare Instrumente Europene Casă în Stil Descriere Dimensiuni : așa Cum se arată în figura Material: Ceramica Culoare: Verde / alb Cantitate: 1 x Tacâmuri de Stocare Titularului(Fără Tacâmuri) Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc! Metoda De Transport Maritim:

1. Produsele vor fi expediate prin China Post , Se va lua 15-35 zile lucrătoare de la data livrării.FIECARE PACHET AU NUMĂR DE URMĂRIRE.

2. Avem, de asemenea, de aprovizionare cu DHL, UPS, EMS express shipping, dar trebuie să plătească mai mulți bani pentru a exprima de transport maritim.

3. Dacă aveți nevoie express servicii de transport maritim, vă Rugăm să rețineți dvs. de Telefon atunci când plata.

4. Vă rugăm să rețineți că, uneori, personalizate va întârzia pachet pentru inspecție.Vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru starea de expediere înainte de feedback-ul.

5.Notă:din Cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Garanție:

1. 12 luni de Garanție.Cumpara cu incredere!

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Feedback-ul:

1. Am plecat de feedback-ul pozitiv pentru tine de la primirea de plată.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, feedback-ul pozitiv și de 5 stele este foarte apreciat.

2. Vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau 1 punct, 2 puncte sau deschis orice dispute pe Balioilhaircare.ro, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

3. Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Este plăcerea mea de a vă oferi cele mai bune servește.Satisfactia ta,urmărirea noastră!!

Etichete: tacâmuri picurator, pentru kithen, titularul de telefon, bețigașele sta, crăciun titular tacâmuri, tacâmuri deținător de câine, bucătărie acasă, design trafalet, instrument de bucatarie, sertarul cu tacâmuri

Material Ceramica
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea