Silicon Frigider Anti-skid Pad Sticlele de Bere, Cutii de Organizator Rack Titular Spațiu Protector de Stivuire Instrument de Bucatarie Instrumente de Organizator

17.67lei

18.58lei

-4 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Descriere: Acest mic frigider de dimensiuni pot titularul este suficient de puternic pentru a ține bere sau alte cutii de băuturi într-o poziție orizontală.Și este ușor de curățat, care pot fi utilizate în mod repetat.Potrivit pentru frigider de uz casnic cutii raft, este foarte practic și economisește spațiu.Puteți avea unul.

Caracteristici:

1. Suficient de mare pentru a ține bere sau alte cutii de băuturi într-o poziție orizontală sau puteți să le așezați într-o mică piramidă.

2. Ușor de curățat, nici o deformare, poate fi utilizat în mod repetat.

3. Temperatură ridicată și rezistență la temperatură scăzută, cea mai mare rezistență la căldură este de până la 240 ° c, minime de rezistență la rece este de -40℃.

4. Pot fi introduse în mașina de spălat vase pentru curățare, poate fi, de asemenea, plasat într-un cuptor cu microunde, cuptor, frigider, etc.

5. Potrivit pentru frigider de uz casnic cutii raft, foarte practic și economisește spațiu.

Caietul de sarcini:

Material:Silicon

Culoare: Rosu

Dimensiune Produs: Aprox. 30.6 * 9.5 cm / 12.0 * 3.7 inch

Greutate Produs: Aprox. 75g

Pachetul Inclus:

1 * Silicon Pot Titularul Mat

Etichete: balay frigider sticla raft, sticla de bere rack, set de bucatarie cu silicon, din lemn, sticla raft, poate rack, bauturi rack, bosch frigider sticla raft, organizator bucătărie cutii, instrument de bucatarie, organizator creion cutii de conserve

Nume De Brand OLOEY
Material Silicon
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea