Afaceri Bluetooth căști de Anulare a Zgomotului de Control Vocal Wireless Driver Căști Sport Căști pentru iPhone pentru Android USB

54.42lei

76.64lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Tehnologie de reducere a zgomotului

Cu o nouă generație de tehnologie de reducere a zgomotului, cască și microfon zgomotul poate fi redus în conformitate cu cererea mediului, astfel încât să puteți vorbi și auzi mai clar și de a îmbunătăți eficiența de conversație.

Operare ușoară

Echipat cu un buton pentru răspuns și un buton pentru a respinge și de voce-activat pentru a răspunde la funcții, de asemenea, puteți comuta între Chineză și engleză, în orice moment prin apăsarea unui buton, eliberați-vă mâinile și nu mai vă faceți griji despre a răspunde la telefon atunci când mâinile tale sunt pline.

Ultimul număr de apel de apel înapoi

Puteti apela din nou ultimul număr de apel de un buton,comod si practic.

Bluetooth 4.1

Cu Bluetooth 4.1, mai transmitere la distanță.Limita distanța de transmisie este de 40 de metri, atunci când nu există obstacole, și de a limita distanța de transmisie este de 10 de metri, atunci când există obstacole.

Puternic compatibilitate

Se poate conecta 99% dispozitive Bluetooth, și de sprijin pentru a conecta două dispozitive Bluetooth în același timp, de muncă și de petrecere a timpului liber comuta liber.Compatibil cu diverse programe, sprijin WeChat, qq, etc. Puteți juca tot ce vrei.

Potrivit pentru ambele urechi

Urechile pot fi purtate, receptorul poate fi transformat la 180 de grade pentru a se potrivi o ureche, și poziția microfonului poate fi ajustata (până la 270 de grade) pentru a face conversație perfectă.

De energie în timp Real de afișare

Puteți vedea în timp real de putere de casca Bluetooth în bara de notificare a telefonului dvs., astfel încât puteți încărca setul de căști în timp.Această funcție este disponibilă numai pentru sistemul ios.

Reglabil poartă

Lungimea și curbura urechii mânerul poate fi ajustat, dacă ai urechi mari sau mici, urechile, este confortabil de purtat.

Caietul de sarcini:

Tip:Afaceri cască Bluetooth

Material:PBS

Culoare:negru

Cantitate:1 buc

Versiune Bluetooth: 4.1

Baterie:built-in baterie de 90mah

Timp de incarcare:1-2 ore

Wireless distanta:10-40m

Dimensiuni:10.5*6.0*3.0 cm/4.13*2.36*1.18 inch

Greutate neta:65g/2.29 oz

Pachet:

1*căști

1*încărcare wireless cutie

Etichete: gamer cască usb, headfon, conduce cască, cască pubg, dispozitiv de management de cab usb, google cască, headfone pc, setul cu cască bluetooth pentru limba rusă, g35 cască, dispozitiv de management de cab pc

Sprijin APP No
Vocalism Principiu Dinamic
Tip Wireless Bluetooth
Control Al Volumului Da
Numărul De Model Cască Bluetooth,
Conectori USB
Funcția Sport
Activă A Zgomotului De Fond Da
Stil Cârlig Ureche
Comunicare Wireless
Suport Card De Memorie No
Este wireless Da
Rezistent la apa No
Cu Microfon Da
Plug Type Tip De Linie
Buton De Control Da
Nume De Brand powstro
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea