Noi K08 Căști Fără Fir Bluetooth 5.0 Conducție Osoasă Căști Sunet Surround Teren De Sport Căști Handsfree Setul Cu Cască

14.54lei

21.06lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

2020 Nou K08 Căști Fără Fir Bluetooth 5.0 Conducție Osoasă Căști Sunet Surround Teren De Sport Căști Handsfree Setul Cu Cască

Puncte: 1、Practice Căști: căști poate transmite sunetul în urechile oamenilor prin vibrații, ajutând astfel oamenii care sunt surzi.

2、Confortabil și În Siguranță: conducție osoasă căști utilizează Bluetooth 5.0 conexiune fără fir, puteți asculta muzică și de a răspunde la telefon fără a conecta receptorul în canalul urechii, și ureche poate auzi sunetul din jur, ceea ce este foarte sigur.

3、Largă Aplicare: conducție osoasă căști sunt puternice și sudoare-dovada, potrivit pentru alergare, ciclism, sala de fitness, drumeții, alpinism, de conducere.Și căști caracteristici anti-sudoare de design pentru a reduce producția de bacterii și de a proteja urechile.

4、Fine Design: căști caracteristici built-in 145 mAh baterie cu litiu, taxa pentru două ore și durează mai mult de 10 zile, puteți utiliza pentru a asculta muzica sau răspunde la telefon timp de 8 ore, conexiune la distanță de acesta este de aproximativ 15m.

5、setul cu Cască Bluetooth: headset caracteristici non-in-ureche de redare, microfoane duale, o protecție eficientă a auzului, și setul cu cască este perfect pentru mersul pe jos, activități în aer liber.

Caietul De Sarcini: Nume: Conducție Osoasă Setul Cu Cască Bluetooth

Model: K08

Culoare: Negru

Bluetooth versiune: 5.0

Timp de convorbire: 10 ore

Timp de ascultare: 8 ore

Timp în mod Standby: 10 zile

Timp de incarcare: 2 ore

Produs greutate: 22g

Distanta de transmisie: aproximativ 15 metri

Căști capacitate baterie: 145mAh

Metoda de încărcare: micro USB de încărcare

BQB include (da / nu): nu

Bluetooth fișiere de configurare: HSP, AVRCP GAVDP AVDTP

Primirea sensibilitate: 88dbm

Impedanta: 8Ω

Gama de frecventa: 20-20 khz

Poartă metodă: agățat de ureche tip

Utilizarea produsului: alergare, ciclism, sala de fitness, drumeții, alpinism, de conducere;

Produse aplicabile: telefoane inteligente, tablete, laptop-uri și alte dispozitive

Lista De Ambalare:

1 * Setul Cu Cască Bluetooth

1 * Cablu USB de Încărcare

1 * Instrucțiuni

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: magazin de căști fără fir, fl08, mens căști bluetooth, os conduită, ANC, edal căști bluetooth os, bluetooth sunet ureche, ft conducție osoasă căști, bluetooth dispozitiv de management de cab, albastru căști bluetooth

Sensibilitatea 88.0 dB
Comunicare Wireless
Suport Card De Memorie No
Cu Microfon Da
Certificare NICI unul
Metoda De Încărcare Cablu
Cupelor De Tip Semi-deschis
Max De Ieșire 0.001 mW
Control Al Volumului Da
Rezistenta 8.0 Ω
Caracteristici Active Noice Cancelling
Funcția Căști HiFi
Distorsiune Armonică Totală 1.0%
Răspuns În Frecvență Gama 20-2000Hz
Activă A Zgomotului De Fond No
Impedanța până la 32 Ω
Nume De Brand Rondaful
Stil Cârlig Ureche
Vocalism Principiu Alte
Origine NC(de Origine)
Driver Diametru 0.0 mm
Numărul De Model K08 Căști Fără Fir
Tip Wireless Bluetooth
Rezistent la apa Da
Lungimea Liniei Nonem
Versiune Bluetooth 5.0
Plug Type Am Îndoire
Buton De Control No
Sprijin APP Da
Este wireless Da

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea