20buc Umedă Uscată hârtie abrazivă, Granulație Mare 1000/2000/3000/5000/7000 Șmirghel Foi Sortiment Pentru Lemn Metal Lustruit Auto de Nisip

17.88lei

25.89lei

-30 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Umed Uscat Șmirghel Sortiment - oferim 20buc asortate foi de șmirghel, 4 foi de fiecare crupe: 1000/2000/3000/5000/7000.

Durabil și de Înaltă Calitate Șlefuit Foaie – de înaltă hârtie abrazivă de granulație este de la 1000 la 7000 (super fine).Mare pentru prelucrarea lemnului, metal lustruit, auto sablare și alte proiecte de îmbunătățire acasă.

Asortate Șmirghel 1000 la 7000 - 9 x 3.6 inch de înaltă încins șmirghel este mare pentru metal, lemn, sticlă, ceramică, piatră și alte suprafețe.Acesta poate fi ușor de tăiat și pliat pentru a se potrivi orice instrument de mână sau piesa de lucru crăpătură.

Mare pentru Umed si Uscat Folosind - Acest lustruire șmirghel apa carbură de siliciu, acoperite electro, Acesta funcționează bine uscat și umed șlefuire și avem nevoie pentru a face 100% de calitate-verifica când ne-am îmbarcat pentru a asigura hârtie nu cădea cu ușurință de pe atunci în uz.

Convenabil și Ușor să se Identifice - varietate de crupe de la grosier la omogenizare.Șmirghel granulație este pe spate de șmirghel pentru identificare ușoară.

culoare:negru

Material:Alumina

Conținutul Pachetului:

20 * Umed Uscat Șmirghel

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Balioilhaircare.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Etichete: metal șmirghel, hârtie de nisip, hârtie de șlefuit, șmirghel de stocare, grit hârtie, 3000 de granulatie șmirghel, detalii masina de slefuit, 3000 de șmirghel, masina de slefuit cu mouse-ul, auto șmirghel

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model tampon de lustruire
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Certificare NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea