6pcs 400 Gr Centuri de Slefuire Mayitr banda Abraziva Cu Mare Rata de Îndepărtare de 100 x 915mm Pentru Unelte de Slefuit Metal Lucru

42.41lei

70.65lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

BI0003189

Caietul de sarcini:

De Brand nou

Granulatie: 400#

Circumferinta: aprox.915mm

Inaltime: aprox.100mm

Caracteristică:

Mare rata de îndepărtare.

Curea centura mașină dedicată cârpă tare cureaua.

Utilizate pe scară largă în: lemn, metalurgie, mașini, construcții navale, industria ușoară, a pielăriei, a lemnului, materiale de constructii, textile, imprimare si vopsire industriala.

Potrivit pentru: oțel Inoxidabil, metale neferoase, negru plăci de metal si lamele din Placaj, plăci aglomerate, plăci decorative, bambus si ratan produse și alte slefuire si lustruire; metalice și nemetalice materiale cu apa sau cu ulei de slefuire, slefuire avion mare; piele, cauciuc, material textil și lustruite, periat.

Pachetul inclus:

6buc x Curea

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Etichete: unelte de slefuire metal, 45 disc, 15000 grit, slefuit cu banda transportoare tractiune, Masina de slefuit 150 mm, polar grit x curea, curea de metal polizor mașină, contact roata, centura de polizor, dremel abrazive de șlefuit cu disc

DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Numărul De Model Centuri de slefuire
Tip Disc Abraziv
Nume De Brand Mayitr

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea