Magnetice De Telefon De Montare În Mașină Universală De Bord Auto Parbriz Rotație De 360 De Grade Metal Brat Telescopic Suport De Telefon Pentru Smartphone

68.75lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Marfă Fierbinte

$4.59

$2.59

$3.49

$13.59

$15.59

$15.59 Puternic de aspirare: 6 solide de pământuri rare magnet nuclee sunt mai stricte decât magneții obișnuiți.Vâscos nano-silice pad cu adeziv 3M fixează tabloul de bord sau parbriz.Suplimentare panoului de tampoane și încuietori de siguranță în partea de jos a spori puterea de ventuza.În același timp, acesta nu va bloca masina ta guri de aerisire.Acest suport magnetic masina cu suport pentru telefon este perfect pentru oricine care are nevoie de un robust de instalare - nu va rugini, atunci când a lovit.

Cu o singură mână: nu este nevoie de a utiliza o blocare sau o comună de a lupta.Pur și simplu loc de plăci de metal pe partea din spate a telefonului sau telefonul caz și ele pot fi atașate la capul magnetic de stand.Pur și simplu puneți smartphone-ul pe stand și telefonul este montat în siguranță sub un magnet puternic - fie vertical sau orizontal.Pentru a elimina telefon, pur și simplu trageți-l afară și să-l instalați.Cu acest suport magnetic masina cu suport pentru telefon, puteți profita de toate caracteristici de confort de telefon - cum ar fi de navigație GPS, anvelope

Accidentat material: Cu braț telescopic și cap de metal sunt realizate din aliaj de aluminiu și sunt mai durabile decât plastic părți.În plus covoraș din cauciuc și ABS bază sunt bine făcut și foarte fiabile. 2 mangan foi de oțel în loc de plăci de fier ruginit și incasabilă funcții.

Nelimitat perspectivă: telefonul se poate roti mingea cu capul la 360 de grade pentru un unghi de vizualizare reglabil.Brațul telescopic este de 2,8 inci mai mare pentru a permite o vizualizare mai aproape, și poate fi rotit în sus și în jos 270 de grade să se adapteze pe deplin poziția telefonului.

Compatibilitate universală: Aceasta masina magnetic cu suport de telefon adăpostește cele mai multe telefoane mobile între 3,5" și 7" (mai puțin de 500g) și între mașini.Compatibil cu iPhone XS XR XS Max X 8 8 Plus 7 7 7 Plus, Galaxy S9 / S9+ / S8 / S8+ / Nota 8, LG G6 V20, Sony, Nokia, dispozitive GPS, etc.

Vă rugăm să rețineți:

Atunci când alegeți în cazul în care pentru a instala pe telefonul dvs., aveți grijă să nu pentru a pune-l direct în față de la airbag.De asemenea, nu instalați mașina de telefon pe un nivel ridicat pe tabloul de bord pentru a evita zboară și se lovi cu cineva în caz de accident.

Nu recomandăm utilizarea acestui instrument panel suport auto pe piele, de perete sau de film de sticlă, ca ventuza de design are o vâscozitate puternic și de aspirație.

Atunci când de încărcare fără fir, nu se lipesc placa de metal la partea din spate a telefonului.

Transport

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.

Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.Elementele vor ajunge în 7-35 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.

Dacă nu primiți bunuri atunci când este aproape de certă de timp stabilit de Balioilhaircare.ro, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi timpul de livrare în loc de a deschide un litigiu.

Feedback-ul

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști

sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Apreciem foarte mult de 5 STELE

Feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

En-gros

Clienții en-gros va rugam sa ne contactati, va vom oferi cele mai prețuri preferențiale.

Modul de transport, vom folosi, în general DHL modul de transport, dar, de asemenea, în funcție de cerințele clientului și de selecție din modul de logistică.

Despre rambursare

În conformitate cu diferitele metode de plată restituire ora de sosire va fi diferit, în general nevoie de 3-15 zile lucrătoare de la cumpărători în contul.

Etichete: 360 magnet roti, tabloul de bord mount, 7 magnet masina, titularul de telefon telescop, PANORAMA, dvr auto cu magnet, panorama placa, magnetice masina magnet, colier lung din plastic, odroid

Greutate brută Despre 0.17 KG
Facilitate4 Aplicabile
Feature3 Design rezonabil, de lux high-end, ușor de instalat și de a folosi
Nume De Brand JERX
Are Difuzor No
Magnetic Da
Aplicabile Model Interschimbabile
Incarcator No
Feature2 360 de grade de rotație corp/tijă telescopică poate fi ajustat la 270 de grade
Material ABS+ aliaj de aluminiu
Feature1 Gratuit telescopic rotație la orice unghi
culoare negru, gri
Numărul De Model X64 Suport De Telefon
Feature5 Material de aliaj de aluminiu este mult mai texturate
Dimensiuni În Ambalaj 12.5*8*7.5 cm
Utilizarea Masina
Compatibil Marca Universal
Aplicabile faptei Desktop/masina
Tipuri de Suport auto

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea