Retractabil Multi-funcțional Telefon Mobil Suport Pentru Live BroadcastDesk Masă Clip Suportul de Masa Telefon Mobil Suport Suport de Montare

41.62lei

92.46lei

-54 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

1. Multi-funcția de suport: Multi-funcția de suport live este un ajutor bun pentru difuzare în direct și vizionarea TV.Ecranul vertical este folosit pentru a trăi de radiodifuziune, și orizontală ecran este folosit pentru vizionarea TV.Acest sprijin este aplicabil pentru telefoane mobile.

2. Reglabil pe lungime: lungimea este reglabilă, în sus și în jos poate fi rotit, suportul este utilizat pe scară largă într-o varietate de ocazii.

3. Mai gros și mai greu: suportul este mai gros și mai greu, oferind suport stabil, fără agitare.

4. Cu mare rezistență primăvară: built-in de înaltă rezistență cu arc de tensiune, suportul poate ține telefonul mobil, fără a cădea sau de rotație.

5. Anti-alunecare și anti-scratch: silicon anti-alunecare pad poate preveni telefon mobil de alunecare și de a proteja telefonul mobil de zgarieturi.

caietul de sarcini:

Nume: Mobile Suport Live

Tip: Suport

Aplicabile marci: universal telefon mobil suport

Stil: Telescopic

Lista de ambalare:

1 * telefon Mobil stand

Etichete: suport de telefon mobil pentru birou, telefon suport de masă, bandaj suport de telefon, handi titular, vand telefon mobil stand, titularul de telefon, tabelul de telefon de sprijin, titularii para celular, live stream suport de telefon mobil, difuzare clip telefon

Are Difuzor Da
Material ABS
Incarcator No
Nume De Brand JTWEB
Utilizarea birou
Numărul De Model Multi-funcție de Titularii de Telefon
Compatibil Marca Universal

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea