Kensington Wireless Mouse-ul Vertical Ergonomic 2.4 Ghz Personalizabil Șase Butoane 1600DPI cu Ambalaje de vânzare cu Amănuntul Gri K75520WW

193.21lei

247.72lei

-22 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici

• Conturate, naturale (46.7 grad) panta ține încheietura mâinii într-un neutru strângere de mână poziție, eliminarea țesuturilor moi de compresie. • Extins de buze pentru degetul mic oferă suport complet pentru mai lin, mai mare grupa de muschi de circulație. • Complet-featured mouse-ul cu rotiță de derulare, stânga, dreapta, înainte, înapoi, și DPI (800/1000/1200/1600) butoane. • Pur și simplu conectați receptorul nano pentru plug & play conectivitate wireless de până la 20 de metri (65.61 picioare). • Un indicator de baterie descărcată să știi când e timpul pentru a schimba bateria, astfel încât nu sunteți niciodată prins cu garda jos.O baterie AA durează până la un an. • Receptor Nano convenabil magazine în interiorul mouse-ul atunci când nu este în uz. • Într-un studiu independent realizat de profesioniști ergonomists*, "utilizatorii evaluat verticale mouse-ul ca cel mai confortabil și că acesta s-a conformat mâna lor natural."*** Sursa: 2019 VSI de Gestionare a Riscurilor și Ergonomie, Inc.studiu.

Nota 1: terminat trackball soareci va face o serie de teste stricte înainte de a părăsi fabrica pentru a verifica dacă acesta îndeplinește standardele de calitate.În acest proces, zgârieturi pot să apară, dar nu va afecta performanța produsului.Acest fenomen normal nu face parte din oficiale de asigurare a calității clauze din Kensington.Prin urmare, nu putem accepta la returnare și schimb cauzate de acest lucru, vă rugăm să înțelegeți.Nota 2: în Conformitate cu normele de companii aeriene, vom elimina o baterie AA din pachet, și apoi să livreze marfa dumneavoastra.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Naturale Strângere De Mână Poziție

Conturate, naturale (46.7 grad) panta neutru poziții încheietura mâinii, eliminarea țesuturilor moi de compresie.

Extins de Buze pentru Degetul Mic

Oferă suport complet pentru mai lin, mai mare grupa de muschi de circulație.

Șase Butonul Design

Complet-featured mouse-ul cu rotiță de derulare, stânga, dreapta, înainte, înapoi, și DPI (800/1000/1200/1600) butoane.

Plug & Play

Pur și simplu conectați receptorul nano pentru conectivitate wireless de până la 20 de metri (65.61 picioare).

Indicator De Baterie Descărcată

Vă permite să știți când este timpul pentru a schimba bateria, astfel încât nu sunteți niciodată prins cu garda jos.O baterie AA durează până la un an.

Nano Receptor Stocare

Nano receptor convenabil magazine în interiorul mouse-ul atunci când nu este în uz.

KensingtonWorks™ Personalizare

Free downloadable software-ul oferă o experiență personalizată, oferindu-vă capacitatea de a atribui o varietate de funcții (inclusiv comenzi rapide) la butoane, și reglați cursorul și viteza de defilare.

Se agită mâinile cu mouse-ul.Pro Fit® Ergo Verticale Mouse-ul fără Fir, cu sale naturale strângere de mână poziție, imbunatateste postura încheietura mâinii pentru confort mai bun.Într-un studiu independent realizat de profesioniști ergonomists*, "utilizatorii evaluat verticale mouse-ul ca cel mai confortabil și că acesta s-a conformat mâna lor natural." * Sursa: 2019 VSI de Gestionare a Riscurilor și Ergonomie, Inc.studiu. *Conturate, naturale (46.7 grad) panta ține încheietura mâinii într-un neutru strângere de mână poziție, eliminarea țesuturilor moi de compresie. *Extins de buze pentru degetul mic oferă suport complet pentru mai lin, mai mare grupa de muschi de circulație. *Complet-featured mouse-ul cu rotiță de derulare, stânga, dreapta, înainte, înapoi, și DPI (800/1000/1200/1600) butoane. *Pur și simplu conectați receptorul nano pentru plug & play conectivitate wireless de până la 20 de metri (65.61 picioare). *Un indicator de baterie descărcată să știi când e timpul pentru a schimba bateria, astfel încât nu sunteți niciodată prins cu garda jos.O baterie AA durează până la un an. *Receptor Nano convenabil magazine în interiorul mouse-ul atunci când nu este în uz. *Într-un studiu independent realizat de profesioniști ergonomists*, "utilizatorii evaluat verticale mouse-ul ca cel mai confortabil și că acesta s-a conformat mâna lor natural."*** Sursa: 2019 VSI de Gestionare a Riscurilor și Ergonomie, Inc.studiu.

Etichete: mouse-ul, mause sem fio, joc mouse-ul usb, mouse microsoft wireless, lefon mouse-ul vertical, cablu de blocare notebook, joc mouse-ul, XGZ, gâscă femeie, x13

Pachet Da
Modul De Funcționare Trackball-ul
Origine NC(de Origine)
Certificare ROHS
Nume De Brand Kensington
Putere Tip Baterie
Greutate brută 250g
DPI 1600
Tip De Interfață USB
Tip 2.4 Ghz Wireless
Numărul De Model K75520WW
Stil 3D
Numărul de Role 1
Kensington Model Trackball-ul
Numărul de Butoane 2
Orientarea Mâinii Chiar

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea