Bts-56 2.4 G Wireless Mouse Optic 1600 DPI USB Primi 6 Butoane Mouse 12 Luni Battry Vietile Pentru Laptop

30.93lei

41.25lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Bts-56 2.4 G Wireless Mouse Optic 1600 DPI USB Primi 6 Butoane Mouse 12 Luni Battry Vietile Pentru Laptop

Caracteristici: 1. Mouse-ul fără fir este conectat prin USB receptor. 2. Echipat cu 2 baterii AAA, consum redus de energie. (Bateriile nu sunt incluse.) 3. Cu transmisie wireless 2.4 GHz, distanta de operare este de până la 10 metri / 32.81 ft. 4. Cu automat de frecvență țopăit și apreciată munca. 5. Cu design ergonomic, prindere confortabilă și de a folosi. 6. Cu de înaltă calitate, decente și un design modern. 7. Compact și ușor, receptor USB pot fi plasate în partea din spate a mouse-ului, ușor de transportat. 8. Partenerul ideal pentru laptop-uri pentru acasă și la birou pentru a utiliza.Caietul de sarcini: 1. Gama: 0-10M / 0-32.81 ft 2. Sistem de operare: Windows98se / WindowsME / Windows2000 / windows xp / Windows2003 / Mac versiunea 3. Curent de operare: 1,5 V ,15mA 4. USB: USB 2.0 5. Alimentare: 2 baterii AAA (nu sunt incluse) 6. Material: ABS 7. Culoare: Negru 8. Conectare: Wireless 9. Frecvența de transmisie Wireless: 2.4 GHz 10. Număr de taste: 6 11. Fotoelectric rezolutie:1600 dpi () 12. Greutate: 65 g 13. Dimensiune: 120 * 75 * 45mm lista de Ambalare: 1 * 2.4 G wireless mouse-ul 1 * receptor USB

1.Acceptam Alipay,West Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou de plată trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1.Am expediat în întreaga lume, prin DHL,UPS,FEDEX,EMS sau prin recomandată(China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,China post de Aer).Vom selecta rapid și de încredere pentru livrare.Salva pe de transport maritim și mai sigur la livrare. -Elemente va fi livrat în termen de 2-7 zile lucratoare de la plata primită. -Am expediat doar la adresa la care este furnizat de Balioilhaircare.ro.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată. 2.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare. 3.Dacă nu ați primit transportul în termen de 30 de zile de la plată,vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 4.Puteți amesteca toate elementele liber la locul sau de comanda,astfel puteti salva costul de transport maritim. 5.Taxe de Import,impozite și taxe a avut loc în cumpărătorului țară nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

1.Elementele vor fi testate înainte de expediere. 2.2 ani garanția limitată a producătorului pentru produsele defecte(Excluzând elementele operație greșită sau fizice demaged de către cumpărător). 3.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție, în ambalajul original,de asemenea, trebuie să furnizeze ne întoarce numărul de urmărire,motiv. 4.7 zile să ne contactați și 1 lună pentru a reveni de la data la care a fost primit,în Cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Nu există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele nerezonabila și cumpărător în jumătate.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Balioilhaircare.ro platforma.

Ținem înalte standarde de excelență și să depună eforturi de 100% satisfacție a clienților.Ta satifaction și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru dezvoltarea afacerii.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă nu sunteți mulțumindu-se cu această achiziție,vă rugăm să fie liber să contactați cu noi,în loc de a da Feedback Negativ sau dispută Deschisă.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta, până când problema este rezolvată.Vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul pozitiv.Bine ati venit venirea ta din nou.

Etichete: 12 luni rama foto, mause sem fio, mouse-ul 19 butoane, mouse-ul sem fio, glorios model o, 18650 battry, glorios model, bateria plug, logitech 12 butoane, 433mhz buton

DPI 1600
Putere Tip Baterie
Modul De Funcționare Opto-electronice
Numărul de Role 1
Cerere Desktop, Pentru Uz De Birou, Pentru Uz Casnic
Tip 2.4 Ghz Wireless
Numărul de Butoane 6
Nume De Brand BI TAI MOUSE-UL
Stil 3D
Tip De Interfață USB
Tehnologia Wireless 2.4 GHz
Greutate brută 65gg
Rezoluție Optică 1650DPI
Numărul De Model Bts-56
Orientarea Mâinii Chiar
Wi-Fi Range 10M
Pachet No
Metoda De Urmărire Optice

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea