6W UV LAMPA LED pentru Manichiura cu Gel lac de unghii Set Kit Gel Lac de Unghii Electric Burghiu Seturi de Manichiură Instrumente Nail Art

46.25lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică: 100% de brand nou de calitate Profesională unghii gel ingrediente care dau lucioasă și de lungă durată de unghii de culoare.Vă permite să creați frumoase modele de unghii in scurt timp.Culori bune pentru toate ocaziile.

Profesionale de utilizare: Pasul 1: Curățați Unghiile apoi tăiați suprafata unghiei normal manichiura proces.Pasul 2: se Aplică un strat subțire de Grund si vindeca sub lampa de unghii.(NU este NEVOIE de LAMPĂ) Pasul 3: se Aplică un strat subțire de Strat de Bază și vindeca sub lampa de unghii.(Cură de 30 de secunde) Pasul 4: Utilizați sfaturi de unghii,și scoate poly gel de unghii pe unghii sfaturi,pentru extindere.(Cure de 30-60 de secunde) Pasul 5: Tăiați forme de unghii.Pasul 6: Aplica top coat si vindeca-l de sub UV/LED lampă. (Cure de 30-60 de secunde) Pasul 7: Design de unghii cu mulțumiți modele.

Stimate client, feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, Dacă aveți orice întrebări cu privire la timpul de transport maritim & defecte de calitate si elemente care nu au primit, vă rugăm să ne contactați, ne promit că vă va oferi o mulțumit de răspuns și rezoluție.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

1)Dacă produsul dvs. este apară probleme de calitate , pls ia fotografii pentru a ne pentru a verifica, după verificare, va vom retrimite coletul sau rambursare completă.

2)Dacă coletul este pierdut sau nu a primit în termen de 60 de zile lucrătoare, va vom retrimite coletul sau rambursare completă.

3) Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback , vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite .

1)Pentru en-gros, noi va oferim dicount dacă ne contactați înainte de plată

2)Pentru dropp de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și nu va lăsa nici o informație despre noi, dacă nu-ți place.

Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul "My Favorite" lista.

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să lăsați un mesaj, dă-ne ,va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore și, de asemenea, face tot posibilul pentru a rezolva problema.

Etichete: polygel sfat unghii kit, folie de unghii de foraj, gel de unghii uv, Dazz, Gel De Unghii, Gel lac, led crenguță, lampa led, unghii polygel, gel de unghii set cu lampa

Volumul 15ML
Numărul De Model Poli Unghii gel Set
Cantitatea 4buc/set
Ingredient Rășină
NET WT 15ML
Nume De Brand LGHZLINK
Origine NC(de Origine)
Tip Gel De Unghii

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea