Macart gel lac de unghii set 6 UV lac de unghii clasic maro base coat, top gel set,

97.20lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Despre produs

Nou❤Cafea Maro Gel Unghii Culori Set: Cu 6 de toamna iarna culori geluri, și nu ștergeți base coat, top coat, Makartt maro serie de gel lac de unghii kit este mai mică de peeling, mai puțin rupere avansate cu rezistență și respirabil formula de îngrijire.Unghiile arata instantaneu perfecționat și pigmenți de strălucire. ❤Lungă Durată Unghii cu Gel: Cu aplicarea corectă, acest gel UV de unghii poate dura 21 de zile.Sănătos și eco-friendly ingredient gel polish, miros redus, nici un rău pentru piei și unghiile. ❤Idee de cadou pentru Femei: Makartt UV gel lac de unghii set este ambalat într-o cutie de cadou si este o idee de cadou perfect pentru femei, soția, prietena, mama, fiica.Ca cadou de ziua de nastere, Ziua Recunoștinței cadou, cadou de Crăciun, Halloween, cadou, cadou de Anul Nou. ❤Soak off UV/LED Gel lac de Unghii kit: Acest opac soak off gel lac de unghii kit are nevoie să fie vindecat sub LED/UV.De bază și Top coat inclus, lampă cu LED-uri leac pentru 60-120 secunde, lumina UV leac pentru 2-4 minute. ❤Calitate de Unghii cu Gel & Service: Makartt oferă o 3 luni de returnare și rambursare angajament pe gel lac de unghii.Pentru orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Ne va fi responsabil pentru orice problemă de produs și a vă ajuta în găsirea o soluție imediat.

Cum să Utilizați:

Elegant Si Clasic De Unghii De Design De Culoare

Moda Vintage Gel lac de Unghii Kit: Maro este o culoare de moda care nu va iesi din moda.De echilibru și a atmosferei, la modă și elegant, acest gel de unghii set efectuează sentiment confortabil, picioare ta mature, caldura si stil unic.Arată-ți atitudinea de moda.

Etichete: unghii cu gel grund, gel de unghii set, gel de unghii uv, gel uv de culoare mar, Gel lac, vinimay led uv gel, maro lac de unghii, maro gel polish, uvf lac de unghii, strat de baza de unghii

Tip Gel De Unghii
Nume De Brand Dragoste·Multumesc
Numărul De Model C0626
NET WT 8 ML de Impregnare-Off Geluri
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Gel De Unghii
Ingredient gel lac de unghii
Cantitatea 8Pcs
Volumul 8 ml

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea