LED Lumini Șir de Patru Frunze de Trifoi Model de Lampa de Sârmă de Cupru Cu Telecomanda Verde Decor Banner Pânză groasă de sac Agățat Garland

42.99lei

78.13lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici

1. Aceste Trifoi verde șir de lumini sunt potrivite pentru St Patrick ' s Day părți, o modalitate foarte bună de a crea o atmosferă de bucurie la casa ta, la locul de muncă sau de clasă, lăsând o impresie profundă pe tine și familiile și prietenii.

2. Fiecare șir de lumină este de aproximativ 3 metri lungime cu 40 de Led-uri pe ea, și fiecare lumină LED-uri este acoperita cu un mini Trifoi în formă de ornamente, frumos pentru a face fericit atmosfera de St Patrick ' s Day in casa mai intens.

3. Nu numai că pot fi folosite pentru a decora St Patrick ' s Day.Aceste frumoase șir de lumini poate decora orice ocazie, cum ar fi de Crăciun, petrecere de aniversare, casa, nunta, petrecere și sărbătoare alte ocazii.

Caietul de sarcini

Material: ABS

Culoare: Vezi Foto

Dimensiune: 3 m În Lungime

Pachetul Include:

1 x Șir de Lumini

1 x Baterii Cutie ( Baterie nu sunt incluse)

1 x Control de la Distanță

1 x Manual de Utilizare

Etichete: crăciunul garland, bord cu led-uri semn, țara lumini de partid, sarcina lumini, plută led, diod, Ernesto Guevara, lampă cu led-uri moderne, candelabru frunze, scurt agățat lumini

Numărul De Model Noi
Tip 4 led lumini șir
Nume De Brand MAHAQI
Origine NC(de Origine)
Tip 2 Decor de crăciun
Forma Neregulate
Tip 3 Petrecere De Interior Decor Cameră
Sursa De Alimentare Acumulator Uscat
Tip 1 Lumini de Sârmă de Cupru LED lumini Șir
Certificare NICI unul

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea