3,5 m-a Condus Sloi de gheață Șir de Lumină 220v 110v de Iluminat de Crăciun de Vacanță Gradina Ghirlanda Apă Dovada De Anul Nou Decor de Basm La Ue/

26.10lei

28.99lei

-9 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

[xlmodel]-[custom]-[8888]

3,5 M-a CONDUS sloi de gheață șir de lumină 220V 110V de iluminat de Crăciun de vacanță gradina ghirlanda impermeabil anul nou decor de basm UE/SUA Plug

Produs caietul de sarcini: Denumire Produs: lumini Sloi de gheață de culoare de Lumină: alb cald / alb /RGB /albastru/ violet / roșu / roz / galben Lungime: 3,5 metri Numărul de LED-uri: 96 tensiune de Lucru: UE/SUA Plug220V/110V Comutator: On / Off; Pachetul include: 1 * LED string caracteristică: 1. Ingenios hand-made, deoarece Led-urile nu se incing, ele sunt foarte potrivite pentru acasa, accesorii, potrivite pentru exterior usi, copaci, gard de decor. 2. Sursă de lumină de culoare, alb cald / alb /RGB /albastru/ violet / roșu / roz / galben 3. Flexibil ultra-fin de sârmă, cauciuc de izolare, ușor de transportat și ușor de depozitat.Toate luminile sunt lucrate manual și folosit de Crăciun, de nunta, de petrecere interioare, gradini, terase, dormitoare sau orice altă ocazie.

Citiți înainte de a utiliza:

1. Găsi senzor de miscare situat la vârful bulbului; asigurați-vă că senzorul este orientat dorit zona de mișcare în termen de distanță și unghi;

2. Nu instalați becul în mediu umed și la temperatură înaltă.Păstrați-l departe de încălzitoare,aparate de aer condiționat,frigidere, micro valuri, sobe;

3. Becul se va aprinde numai în timp ce sens o mișcare în întuneric, la propriu distanțat și unghi;

4. Vă rugăm să asigurați-vă că senzorul de clar, în regiunea zona pentru a funcționa corect.Ea are cele mai bune rezultate atunci când utilizați-l într-un loc fără nici un fel de acoperire, scut sau obiect mare, chiar sticlă clară în jurul becului.

5.Opriți alimentarea ÎNAINTE de instalare.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[51045]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile.acesta este considerat folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Balioilhaircare.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte(excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Nu repare sau să înlocuiască elementele cu o garanție expirat.

3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Balioilhaircare.ro!

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător problemele tale.Multumesc!!!

Etichete: jiofi cumpara online, git commit steaguri, somn tricou roz, somn microfibra, jinja joc de cuburi, jins bts ceasuri, jiraiya figurina, panglica guler sm, jins unghiile 08831

Tip De Element Margele
Tensiune 220V
Plug Type UE Plug
Nume De Brand Rayh
Rezistent la apa Da
Sursa De Alimentare AC
Forma DIY
Numărul De Model Sloi De Gheață Șir De Lumină

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea