Crăciun fericit Gonflabile Moș crăciun, om de Zăpadă, Pom de Anul Nou Decor de Crăciun Acasă Xmas Party Decor Built-In Lumina LED-uri

133.75lei

222.94lei

-40 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Material: Moș Crăciun gonflabil este realizat în condiții de siguranță, rezistent la apa, durabil pânză de poliester, cerneala folosită pentru imprimarea este ecologic de cerneală și nu are nici un miros înțepător, cu built-in de 12 volți tensiune LED-uri de lumină și de jos de reducere a zgomotului suflanta de aer, este foarte sigur de utilizat.

Dimensiune: Dimensiunea de Crăciun Moș Crăciun gonflabil este de aproximativ 1,2 m (4 picioare) înălțime, are dimensiunea perfectă pentru a face vacanta de Craciun decoratiuni de interior și exterior, puteți pune adorabil și strălucitoare gonflabile Moș crăciun în camera ta sau pe gazon.

Pachetul Include: În plus față de Moș Crăciun gonflabil toy, există, de asemenea, două teren de inserție și două windproof șnururi incluse în pachet, astfel încât gonflabile fantomă decor, de asemenea, poate fi folosit in vant sau vreme cu zăpadă.

Adorabil de Crăciun de Proiectare: Acest Crăciun gonflabil jucărie este conceput cu un zâmbet pe Moș Crăciun sunt trimiterea de cadouri și nu există încă o trestie de bomboane în mână, trebuie să fi un mare decor de Crăciun pentru a crea o atmosferă fericită în casa ta în timpul vacanței.

Ușor De instalat: Ai nevoie pentru a asambla de alimentare după cum este arătat în imagine, apoi conectat la sursa de alimentare, se poate finaliza umfla automat, și pe gonflabile fantomă corpul are o cataramă pentru a instala windproof coarda utilizarea cu teren de inserție.

Trebuie să lipsit de un adorabil de Crăciun mare ornament, nu?

Acest gonflabile mari Moș Crăciun de jucărie este ceea ce noi atent selectionate pentru tine, nu te poti rataci!

Caietul de sarcini

Dimensiune: 1.2 m(4 picioare) înălțime

Material: sigur, rezistent la apa, durabil de poliester material corp+ ecologic de cerneală model imprimat+ 12 volți tensiunea de lumină LED-uri

Cerere

Perfect pentru decorarea camerei dvs., curte, gazon, gradina si alte locuri pe care doriți pentru a decora în vacanță de Crăciun.

Acesta poate fi folosit pentru a adăuga la atmosfera de festival de bine.

Notă: Toate produsele sunt manual măsurat, nu există o 2-3 cm de eroare.

Lista de ambalare

Pachet: 1×gonflabil, Santa, 2 x masă de inserție, 2× windproof coarda,1×LED,1× Plug SUA

Etichete: gonflabile de crăciun decor, de crăciun, om de zăpadă mari gonflabile, panou lumina gonflabile, crăciunul ornament, oferta de craciun, moș crăciun, om de zăpadă, mini fusta copaci, neon moș crăciun, decor acasă, decor om de zapada

Tip de en-Gros No
Setați Tipul No
Numărul De Model accesorii de craciun
Ambalare Nici O Cutie De Cadou
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea